۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۸:۲۵

ماجدی: قدرت آمریکا بالاتر از فیفاست/ باید سرود پر قدرت خوانده شود

ماجدی: قدرت آمریکا بالاتر از فیفاست/ باید سرود پر قدرت خوانده شود

رئیس هیئت فوتبال استان تهران گفت: بازیکنان ما باید سرود جمهوری اسلامی را پر قدرت در آمریکا بخوانند.

به گزارش خبرنگار مهر، میرشاد ماجدی در پایان دیدار درون تیمی تیم ملی فوتبال و در واکنش به اتفاقات رخ داده برای نزدیک تاج و کاروان همراه او در کشور کانادا اظهار داشت: این موضوع نشان داد که سیاست کاملا در ورزش دخیل است و متاسفانه مسابقات جام جهانی در یک کشور متخاصم برگزار می شود و از آنجا که آمریکا خود را قدرتمند می داند پای خود را فراتر از قوانین فیفا و ... می گذارد.

او ادامه داد: اینفانتینو (رئیس فیفا) باید اعضای ایرانی را بدرقه می کرد اما این کار را انجام ندادند و این موضوع نشان داد قدرت آمریکا بالاتر از فیفا است.

ماجدی خاطر نشان کرد: اگر بازیکنان ما در جام جهانی حضور یابند باید سرود جمهوری اسلامی را چنان فریاد بزنند تا به رسانه های معاند نشان دهند که قدرت دست چه کسی است. اگر با حضور ایران در جام جهانی ممانعت شود فیفا به طور کل باید به تمام اساسنامه و ... خود چشم پوشی کند. به نظرم ایران مقتدرانه حضور پیدا خواهد کرد و برای دیگر نتایج در جام‌جهانی اهمیتی ندارد و همین که سرود جمهوری اسلامی در لس آنجلس و سیاتل پخش شود یعنی اینکه ما پیروز شده ایم.

کد مطلب 6816229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha