۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۳:۴۳

رقابت‌های فوتبال جام شهدای رمضان در همدان برگزار می‌شود

رقابت‌های فوتبال جام شهدای رمضان در همدان برگزار می‌شود

همدان-معاون ورزشی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان از آغاز مسابقات فوتبال جام شهدای رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن محمدی‌زیرک با اشاره به اینکه این دوره از رقابت‌ها با گرامیداشت یاد و خاطره شهید والامقام علیرضا شمسی‌پور و شهدای جنگ رمضان برگزار می‌شود، اظهار کرد: دور جدید مسابقات فوتبال پیشکسوتان همدان از فردا ۱۵ اردیبهشت‌ماه به میزبانی معاونت ورزشی شهرداری همدان آغاز خواهد شد.

وی افزود: در این رقابت‌ها ۱۲ تیم از جمله آموزش و پرورش، دوستان، پیشکسوتان فرهنگی، شهرداری، وحدت دیزج، یاران هگمتانه، کیان، شهید کریمی، مریانج، شدیدی (شانه‌ای)، الوند و جورقان حضور دارند.

معاون ورزشی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان درباره برنامه روز نخست مسابقات گفت: در نخستین روز از رقابت‌ها و از گروه الف از ساعت ۱۳:۳۰ تیم‌های دوستان و پیشکسوتان فرهنگی در زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی شهدای شهرداری به مصاف هم می‌روند.

وی ادامه داد: در نخستین روز مقابسه از ساعت ۱۵:۳۰ تیم‌های شهرداری و وحدت دیزج دیدار دوم را برگزار می‌کنند و در سومین مسابقه روز اول مسابقات تیم‌های آموزش و پرورش و یاران هگمتانه از ساعت ۱۷:۳۰ روبه‌روی هم قرار می‌گیرند.

محمدی زیرک افزود: مسابقات گروه ب نیز روز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود که در آن تیم‌های کیان و شهید کریمی ساعت ۱۳:۳۰، تیم‌های مریانج و شدیدی (شانه‌ای) از ساعت ۱۵:۳۰ و تیم‌های الوند و جورقان ساعت ۱۷:۳۰ با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

وی در پایان یادآور شد: هدف از برگزاری این مسابقات، پاسداشت یاد شهدای گران‌قدر، ایجاد شور و نشاط اجتماعی و تقویت روحیه همبستگی میان پیشکسوتان ورزش استان است.

کد مطلب 6819608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha