۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۴:۰۸

اژه‌ای: هرگونه اخلال در تنگه هرمز با پاسخ سخت میدانی مواجه می‌شود

اژه‌ای: هرگونه اخلال در تنگه هرمز با پاسخ سخت میدانی مواجه می‌شود

رئیس قوه قضاییه گفت: حمایت حقوقی از حاکمیت و امنیت آب‌های سرزمینی ایران بی‌قیدوشرط و قاطعانه است و هر اقدام مخل در تنگه هرمز با پاسخ سخت مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، در صفحه مجازی خود نوشت: دوران نظم عاریتی در آب‌های خلیج فارس پایان یافته است.

پشتیبانی حقوقی از حاکمیت «نظم جدید» در این منطقه، مأموریت قطعی و بی‌چون‌وچرای ماست و هرگونه اقدام مخل امنیت در تنگه هرمز، با سدِ محکم و پاسخ سخت میدانی سربازان جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد.

حمایت حقوقی از حافظان امنیت آب‌های سرزمینی ما، بی‌قیدوشرط، همه‌جانبه و قاطعانه است.

کد مطلب 6820912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • چرا مصادره نه IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵
      4 4
      اموال جاسوسان را مصادره کن نه توقیف چون توقیف می‌ره دادگاه و آنها با وکیل و نفوذ مال رو آزاد میکنند و خیانت باقی می ماند
      • IR ۲۲:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵
        0 0
        دقیقا درست گفتی رفیق 👌
    • IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۶
      0 0
      ترامپ خودرادرتنگنای کمبود وقت می بیند ووقت برای اوباشرایطی که روبروست کم‌است نمی تواند به جنگ ناموفق هم براحتی برگردد ولذا دنبال هرراهکاری دیگراست که امتحان کند.این بار باکلرت جدیدکه ازقبل سرنوشت آن روشن است.