۲۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۹:۰۸

اجرای مصوبات سفر استاندار به پاکدشت تا تکمیل کامل پروژه‌ها ادامه یابد

اجرای مصوبات سفر استاندار به پاکدشت تا تکمیل کامل پروژه‌ها ادامه یابد

پاکدشت- مدیرکل دفتر فنی استانداری تهران هشدار داد که دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند اجرای مصوبات سفر استاندار به پاکدشت را تا زمان بهره‌برداری نهایی از پروژه‌ها دنبال کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین الماسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه‌ای با حضور فرماندار و نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، این موضوع را مطرح کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی باید از توقف پروژه‌ها در مراحل ابتدایی جلوگیری کنند.

او با اشاره به نقش نظارتی فرمانداری‌ها، از فرماندار پاکدشت خواست تا روند اجرای این مصوبات را به‌صورت دائمی زیر نظر داشته باشد.

آقای الماسی تصریح کرد: لازم است تا تکمیل و بهره‌برداری نهایی، اقدامات دستگاه‌های مسئول به‌طور مستمر ادامه داشته باشد.

این مقام مسئول در استانداری تهران ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته، از تمامی مدیران خواست با جدیت بیشتری موانع اجرایی را برطرف کنند و نگذارند، اجرای مصوبات و پروژه‌های مورد مطالبه مردم با وقفه مواجه شود.

این پیگیری در حالی صورت می‌گیرد که پیشتر نیز استانداری تهران در جلسه مربوط به شهرستان پیشوا، تعلل در اجرای مصوبات را «غیرقابل توجیه» و مصداق «ترک فعل» خوانده بود.

به نظر می‌رسد، استانداری تهران فشار بر مدیران برای پاسخگویی در قبال تعهدات سفرهای شهرستانی را افزایش داده است.

کد مطلب 6860198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha