پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۳۹

رئیس انجمن ایدز ایران:

تعداد نیروهای آموزش دیده و متخصص برای بیماری ایدز محدود است

تعداد نیروهای آموزش دیده و متخصص برای بیماری ایدز محدود است

رئیس انجمن حمایت از بیماران ایدز ایران گفت: نیرو های متخصص و آموزش دیده برای مشاوره و رسیدگی به بیماران ایدز در کشور ما بسیار محدود است.

دکتر حمید رضا شاعری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه متاسفانه افراد کارآزموده و تربیت شده در ایران به صورت محدود وجود دارد ، تاکید کرد: نیروی متخصص ، روان شناس و روانپزشک جهت اقدامات درمانی و یا مشاوره این بیماری ، ظرفیت کمی را به خود اختصاص داده است.

وی ارائه هر گونه راهکاری در خصوص افزایش تعداد نیروهای آموزش دیده برای بیماری ایدز را مربوط به وزارت بهداشت دانست و افزود:علی رغم آنکه ایران در موج دوم اپیدمی ایدز، از طریق انتقال بیماری به وسیله اعتیاد تزریقی قرار دارد، تعداد افراد با تجربه در این حوزه اندک است.

رئیس انجمن حمایت از بیماران ایدز ایران با اشاره به وجود 100 کلینیک مثلثی خاص بیماری ایدز در کشور اعلام داشت: این کلینیک ها به پرسنل مجرب و آموزش دیده نیاز دارند که وزارت بهداشت و سازمان های دیگر باید به این مساله به عنوان چشم انداز و افق آینده بنگرند.

به گفته شاعری کشور ما در حال حاضر به شدت به نیروهای متخصص جهت درمان ، آموزش و مشاوره در خصوص بیماری ایدز نیاز دارد که این امر مستلزم هزینه زیاد و برنامه ریزی های دقیق است.

وی افزود: بیماری ایدز از بدو تشخیص تا زمان مرگ به حمایت های روانشناختی نیاز دارد اما کشور ما هنوز مشاوران متخصصی در این زمینه تربیت نکرده است.

کد خبر 688148

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha