پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۱۸

فکری در گفتگو با مهر:

این 50 درصد توانایی استقلال بود / محبت هواداران را جبران می کنیم

این 50 درصد توانایی استقلال بود / محبت هواداران را جبران می کنیم

مربی تیم فوتبال استقلال، ارائه بازی خوب و برتری مقابل فولاد خوزستان را ناشی از بروز تنها 50 درصد از توانایی بازیکنان این تیم عنوان کرد.

محمود فکری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: تیم ما بازی خوبی را مقابل فولاد خوزستان به نمایش گذاشت. هرچه از زمان بازی می گذشت، بازیکنان استقلال بهتر کار می کردند. در زمان های تلف شده نیز یک سر و گردن بالاتر از تیم فولاد بودیم و شانس های گلزنی زیادی به دست آوردیم. در کل روند بازی تیم رضایت بخش بود و فکر می کنم در پایان به آنچه استحقاق داشتیم، دست یافتیم.

وی استحقاق تیم فوتبال استقلال را برتری مقابل فولادخوزستان در طول 90 یا 120 دقیقه بازی عنوان کرد و گفت: روند بازی به گونه ای بود که می توانستیم در زمان معمول بازی به گل برسیم. تیم ما به مراتب بیشتر از تیم فولاد شانس گل داشت و اگر دقت لازم را به خرج می دادیم، پیروزی با بیش از یک گل برای استقلال دور از دسترس نبود.

مربی تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه شانس های گل تیم فولاد خوزستان و تک گل این تیم روی اشتباهات بازیکنان تیمش رقم خورده است، در خصوص تغییر آرایش و سیستم بازی آبی پوشان گفت: پیش از این تیم فوتبال استقلال با روش دفاع خطی بازی می کرد. با توجه به شرایط تیم تصمیم گرفتیم با سیستم دفاع پوششی به مصاف فولاد خوزستان برویم. البته آنچه موجب موفقیت تیم استقلال شد، ارتقا روحی بازیکنان بود. بازیکنان استقلال به علت ناکامی درمسابقات لیگ از نظر روحی و روانی تحلیل رفته بودند. ما طی هفته گذشته روح آنها را آزاد کردیم که باعث شد بدن شان نیز تقویت شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه کارهای روحی و روانی ما و تغییراتی که در سیستم بازی ایجاد شد باعث شد بار روانی از دوش بازیکنان برداشته شود و با ترس و اضطراب کمتر بازی کنند. اعتقاد من بر این است که نمایش بازیکنان استقلال تنها 50 درصد از توانایی خود را در بازی مقابل فولادخوزستان بروز دادند. آنها می توانند به مراتب بهتر از این بازی کنند.

فکری در ادامه پیرامون شانس تیم فوتبال استقلال برای دستیابی به عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور، گفت: برای ما بازی مقابل فولادخوزستان خیلی مشکل تر از بازی نهایی بود. دشواری این بازی از آن جهت بود که ما (کادر فنی جدید استقلال) نخستین بازی خود را مقابل فولادخوزستان پشت سر می گذاشتیم و باید در ورزشگاه خانگی حریف به میدان می رفتیم.

مربی تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: برای ما تفاوت نمی کند که حریف استقلال در دیدار فینال جام حذفی برق شیراز است یا پگاه گیلان. حتی اگر سپاهان هم به فینال می آمد برای ما فرقی نمی کرد. ما محکوم به پیروزی در دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور هستیم برای اینکه بتوانیم ذره ای از محبت های هواداران را جبران کنیم. ما نسبت به هواداران استقلال دینی داریم که باید در جام حذفی آن را ادا کنیم.

کد خبر 692383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha