۲۹ شهریور ۱۴۰۵، ۱۸:۲۱

پلمب انبار غیرمجاز ضایعات دامی در اهواز و بازداشت متخلف

پلمب انبار غیرمجاز ضایعات دامی در اهواز و بازداشت متخلف

اهواز - سرپرست اداره دامپزشکی اهواز از شناسایی و پلمب یک انبار زیرزمینی جمع‌آوری ضایعات مرغ و ماهی و دستگیری فرد متخلف با دستور مقام قضایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فخری‌زاده عصر امروز یکشنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در پی رصد مستمر و تشدید نظارت‌ها بر چرخه تأمین فرآورده‌های خام دامی، کارشناسان این اداره از فعالیت غیرقانونی یک واحد نگهداری و انباشت ضایعات مرغ و ماهی در سطح شهرستان مطلع شدند.

وی با اشاره به غیرقانونی بودن فعالیت این واحد افزود: فرد متخلف بدون اخذ هرگونه مجوز قانونی و با نادیده گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی، اقدام به جمع‌آوری ضایعات از سطح شهر می‌کرد که با ورود کارشناسان دامپزشکی و همکاری دستگاه قضایی این مرکز غیرمجاز تعطیل شد.

سرپرست اداره دامپزشکی اهواز درباره خطرات جدی این گونه فعالیت‌ها تصریح کرد: ضایعات فرآورده‌های خام دامی در صورت نگهداری نامناسب، بستری خطرناک برای تکثیر عوامل بیماری‌زا و فساد میکروبی ایجاد می‌کنند که علاوه بر تهدید مستقیم سلامت عمومی شهروندان، موجب آلودگی‌های زیست‌محیطی و انتقال بیماری به جمعیت‌های دامی می‌شود.

فخری‌زاده بر برخورد بدون اغماض با تهدیدکنندگان امنیت غذایی تأکید کرد و گفت: پس از توقیف محموله، این انبار پلمب و متهم جهت طی مراحل قانونی روانه مراجع قضایی شد؛ از شهروندان نیز تقاضا می‌شود هرگونه تخلف بهداشتی در این حوزه را از طریق سامانه ۱۵۱۲ گزارش کنند.

کد مطلب 6953017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha