پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۱۴

تاثیرگذاری سازمانهای مردم نهاد به دلیل ماهیت غیرسیاسی این سازمانهاست

کرج - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری رباط کریم گفت: تاثیرگذاری سازمانهای مردم نهاد به دلیل ماهیت غیرسیاسی این سازمانهاست.

به گزارش خبرنگار مهر در رباط کریم، بیژن سلیمانی پور ظهر امروز در نخستین جلسه رسیدگی به مسائل سازمانهای مردم نهاد (سمن) این شهرستان در جمع دبیران تشکلهای غیردولتی شهرستان رباط کریم اظهار داشت: سازمانهای مردم نهاد پل ارتباطی مناسبی بین مردم و مسئولان هستند.

وی افزود: مزیت سازمانهای مردم نهاد، سیاسی نبودن فعالیت این مراکز است و به همین دلیل است که این مراکز می توانند بدون دغدغه و به دور از چالشهای سیاسی در فضایی امن به رفع مشکلات و فعالیتهای خود بپردازند.

این مسئول خاطرنشان کرد: این سازمانها به دلیل سیاسی نبودن می توانند با اجتناب از چالشهای اداری به رفع نیازهای جامعه و شهروندان در راستای دستیابی به اهداف گروه خود بپردازند.

سلیمانی پور یادآور شد: با توجه به اثربخشی این تشکلها لازم است سازمانهای مردم نهاد در خصوص موضوعاتی چون اعتیاد و آسیبهای اجتماعی فعالیت کنند.

     

 

کد خبر 695725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha