سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در هفت رشته مکانیک، صنایع، تراش، فرزکاری، برق صنعتی، جوش و الکترونیک صنعتی کارآموزان پس از فارغ التحصیلی در صنایع مربوطه بازار کار جذب و مشغول به کار می شوند.
وی افزود: این هفت رشته در مرکز زیبادشت و مرکز تخصصی کشاورزی کرج آموزش داده می شوند که تعداد قابل توجهی از کارآموزان را فارغ التحصیلان دانشگاهی برای تکمیل مهارت خود تشکیل می دهند.
این مسئول خاطرنشان کرد: با اعتبارات دولتی حدود دو میلیون و 500 هزار نفر ساعت از هفت میلیون نفر ساعت خرید آموزشی می شوند.
حسینی بیان داشت: یک سوم از کارآموزان مراکز آموزش فنی و حرفه ای جذب بازار کار می شوند.
مدیر کل فنی و حرفه ای غرب استان تهران یادآور شد: ایجاد شاخه مهارتهای پیشرفته که برنامه اش در حال تدوین است، خرید خدمت آموزشی از طریق مراکز آموزشی مجاز و ارتقاء بخشیدن و وسیع کردن آموزشها از برنامه های سال جاری این مرکز است.
نظر شما