۳ آبان ۱۴۰۵، ۱۲:۲۵

قهرمانی شطرنج‌باز میبدی در رقابت‌های هفته تربیت بدنی

قهرمانی شطرنج‌باز میبدی در رقابت‌های هفته تربیت بدنی

یزد- رئیس اداره ورزش و جوانان میبد از قهرمانی سهیل سجادی، شطرنج‌باز میبدی، در رقابت‌های هفته تربیت بدنی و ورزش با حضور بیش از ۵۰ شطرنج‌باز از چند شهرستان کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان استان یزد، علی ابراهیمی اظهار کرد: مسابقات شطرنج به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، با حضور بیش از ۵۰ شطرنج‌باز از شهرستان‌های یزد، میبد، اردکان، تهران، درود و خرم‌آباد در مجموعه ورزشی شهیدیه میبد برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این رقابت‌ها را توسعه ورزش شطرنج و فراهم‌کردن فرصت رقابت میان شطرنج‌بازان شهرستان‌های مختلف عنوان کرد و افزود: شرکت‌کنندگان در این مسابقات طی هفت دور و به روش سوئیسی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

رئیس اداره ورزش و جوانان میبد ادامه داد: در پایان این رقابت‌ها، سهیل سجادی از میبد با کسب ۶ امتیاز به مقام قهرمانی رسید و محسن زارع با ۵.۵ امتیاز عنوان نایب‌قهرمانی را کسب کرد.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: مبین حسنی، عرفان شیرازی‌زاده و امیرعابس اخگری، هر سه از یزد، نیز به‌ترتیب مقام‌های سوم تا پنجم این دوره از مسابقات را به دست آوردند.

کد مطلب 6989104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha