۱۴ تیر ۱۳۸۷، ۱۲:۵۶

کارخانه های دارای نیروی کار‪۵۰‬ تا‪ ۵۰۰‬نفر صاحب خانه بهداشت می شوند

رشت - خبرگزاری مهر: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در کارخانه‌های دارای نیروی کار بین ‪۵۰‬ تا‪ ۵۰۰‬نفر خانه بهداشت تشکیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بندر انزلی، محمد ایمانی، شب گذشته در نشست واحدهای منتخب استان در بندرانزلی، افزود: بهداشت استان با ایجاد این پایگاه‌ها سعی در بالابردن ایمنی و آگاه‌ سازی بهداشتی نیروی کار دارد.

وی همچنین با اعلام اینکه در کارخانه‌های کمتر از ۵۰‬ نفر نیروی کار ایستگاه ‌های بهداشتی ایجاد می شود، گفت: بهداشت حرفه ‌ای تامین ‌کننده بهداشت و سلامت شاغلین است که اجرای آن در جامعه صنعت و معدن نقش به سزایی در توسعه این واحدها خواهد داشت.

ایمانی با اشاره به اینکه افزون بر ۲۰۰ ‬کارخانه در استان گیلان فعال است، افزود: مرکز بهداشت استان برای برقراری تعامل با مدیران صنایع اقدام به برپایی مراکز بهداشت در کارخانجات بیش از ۵۰۰ ‬نفر نیروی کار نیاز می کند.

این مقام مسئول در ادامه تعامل بین مدیران کارخانجات و شبکه بهداشت را در شرایط کنونی بسیار خوب ارزیابی کرد و یادآور شد: بازرسان بهداشت حرفه‌ ای این مرکز با مراجعه به کارخانجات و نظارت بر اجرای صحیح قوانین بهداشت حرفه ‌ای این تعامل را همچنان حفظ می‌کنند.

کد خبر 710239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha