۲۸ تیر ۱۳۸۷، ۹:۵۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

دریافت وجه مالی در هنگام ثبت نام دانش آموزان غیرقانونی است

دریافت وجه مالی در هنگام ثبت نام دانش آموزان غیرقانونی است

مدیر کل جذب مشارکت های مردمی انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: دستورالعمل ساماندهی مشارکتهای مالی اولیاء دانش آموزان در مدارس در طول سال تحصیلی اجرا می شود و دریافت وجه مالی از والدین در زمان ثبت نام غیرقانونی است.

محمدعلی لقایی با اشاره به اینکه دستورالعمل ساماندهی مشارکتهای مالی اولیاء دانش آموزان در مدارس به تازگی اصلاح شده است، افزود: در این دستورالعمل مطرح شده که کمک های اولیاء اختیاری است و الزامی نیست.

وی در توضیح این دستورالعمل اظهار کرد: این دستورالعمل شامل دو بخش ساماندهی کمکهای مالی اولیاء و دیگری تخصص ها و مهارت های آنان است که مکمل یکدیگر هستند.

مدیرکل جذب مشارکت های مردمی انجمن اولیاء و مربیان با بیان اینکه ساماندهی تخصص ها و مهارت های اولیاء برای اولین بار با شرح کامل در قالب وظایف انجمن اولیاء و مربیان دیده می شود، گفت: این مهارت ها و تخصص ها در سه کارگروه آموزشی، توسعه فعالیت های پرورشی و بهداشتی، عمرانی و رفاهی قرار می گیرند.

لقایی ادامه داد: قبل از اینکه مدارس انتخابات انجمن اولیاء و مربیان خود را برگزارکنند ، فرم شناسایی مهارت و تخصص را در اختیار اولیای دانش آموز قرار می دهند و بعد از وارد شدن تخصص ها در کارگروه ها، والدین پیرامون فعالیت های تبیین شده کار خود را آغاز می کنند و بعد از آن خدماتشان را به مدیر مدرسه و انجمن اولیاء و مربیان اعلام می کنند.

وی ، جمع آوری کمک های مالی والدین را در کنار ارائه خدمات مهارتی و تخصصی آنها خواند و افزود: آموزش و پرورش هر استان با هماهنگی انجمن اولیاء و مربیان خود، سیاست نحوه ارائه کمک های مردمی را در شهریور ماه هرسال تعیین می کند.

مدیر کل جذب مشارکت های مردمی انجمن اولیاء و مربیان خاطرنشان ساخت: این سیاست ها بعد از تایید نهایی و بعد از آغاز سال تحصیلی برای اجرایی شدن در اختیار مدیران مدارس قرار می گیرد.

لقایی در خصوص نحوه دریافت کمک ها از والدین دانش آموزان، گفت: قبض هایی را که از قبل تهیه شده در زمان مناسب و با توجیه خانواده ها و اعلان فراخوان در اختیار آنها می گذاریم تا در صورت تمایل کمک های خود را پرداخت کنند.

وی با تاکید بر اینکه طرح ساماندهی به مشارکت های اولیاء سرعت می بخشد، اظهار کرد: بعد از جمع آوری قبوض توسط آموزش و پرورش استانها و اعلام آن به وزارتخانه ، نتایج کمک های مالی اولیاء را در شهریورماه در اختیار رسانه های گروهی می گذاریم.

لقایی تصریح کرد: انجمن اولیاء و مربیان ابتدا به دنبال مشارکت جویی در زمینه های تخصصی والدین است و بعد از آن کمک مالی آنها را دنبال می کند.

مدیرکل جذب مشارکت های مردمی انجمن اولیاء و مربیان در پایان افزود: دستورالعمل طرح ساماندهی مشارکت های مالی اولیاء دانش آموزان در مدارس در اختیار وزیر آموزش و پرورش قرار گرفته و بعد از تایید نهایی از سوی وی ابلاغ می شود.

کد خبر 716842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha