غلامحسن امیری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تاکید بر ضرورت اصلاح قانون انتخابات اظهار داشت : هزینه های سرسام آور تبلیغات انتخاباتی که در ایام انتخابات شاهد هستیم بر روند انتخابات بسیار تاثیر گذار است و وعده های تبلیغاتی کاندیداها برای جلب آرای مردم از جمله مواردی است که برای جلوگیری از آن باید مکانیزم هائی در لایحه اصلاح قانون انتخابات گنجانده شود .
وی با تاکید بر لزوم قانونمند شدن تبلیغات انتخاباتی ادامه داد : متاسفانه برخی کاندیداها 2 سال مانده به زمان انتخابات در قالب های مختلف سعی در جلب آرای مردم دارند و با صرف هزینه های مختلف، تبلیغات خود را زودتر از موعد قانونی آغاز می کنند که باید راهکارهائی برای رفع این مسئله وجود داشته باشد .
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین درمورد شرایط نامزدها برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت : حداقل این شرایط در قانون اساسی آمده ولی این به آن معنا نیست که حداکثر شرایط را همان مواردی که در قانون اساسی ذکر شده بدانیم و باید با اصلاح قانون انتخابات ویژگی های رئیس جمهور در مقاطع مختلف بیان شود.
امیری تصریح کرد: باید با اصل قرار دادن فرمایشات امام راحل (ره) ومقام معظم رهبری در مورد شرایط رئیس جمهور که از جمله آن مدیریت، تدبر، تخصص و شجاعت است با محور قرار دادن نخبگان اقدام به احصاء شرایط برای رئیس جمهور در اصلاح قانون انتخابات کنیم .


نظر شما