پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ تیر ۱۳۸۷، ۱۸:۰۵

ساینس مانیتور بررسی کرد:

سفر اوباما به افغانستان و افزایش نگرانیها نسبت به تداوم حضور آمریکا

سفر اوباما به افغانستان و افزایش نگرانیها نسبت به تداوم حضور آمریکا

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به سفر "باراک اوباما" به افغانستان نوشت: این سفر امیدها و نگرانیهایی را در بین مردم افغان درباره نقش آمریکا در این کشور و حضور نظامی آن ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه کریستین ساینس مانیتور نوشت: وقتی که سناتور اوباما نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هفته جاری به افغانستان سفر کرد، بحثهای جدیدی درباره حضور نظامی آمریکا در این کشور مطرح شد.

" آنوهیتا موجومدار" نویسنده این مطلب خاطر نشان کرده است: این سفر امیدها و نگرانیهایی را در بین مردم افغانستان ایجاد کرد. اوباما قول داده است تا در صورت پیروزی نیروهای بیشتری ( در حدود هفت هزار نیرو) را به افغانستان اعزام کند.

" مصطفی روان" یک شهروند جوان با طرفداری از اوباما گفت:" امیدوارم و احساس می کنم که وی پیروز انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود." وی از حضور نظامی آمریکا در کشورش حمایت کرد اما گفت که کمک آمریکا نباید تنها در حد شعار باشد .

اما لطیف یک افغان دیگر بدبین بوده و بر آن است که یک تغییر در کاخ سفید تاثیری بر سیاست آمریکا در افغانستان نخواهد داشت و تصریح کرد:" به نظر من آمریکا دو چهره دارد. آنها می گویند که می خواهند طالبان را شکست دهند، اما این کار را انجام نمی دهند."

" همایون حمیدزاده" سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان درباره دیدار اوباما با " حامد کرزای" گفت : اوباما در گفتگو با کرزای تعهد خود را برای حمایت از افغانستان و ادامه پرتوان جنگ علیه تروریسم ابراز کرد."

در پایان این مطلب آمده است: سفر اوباما با تلفات غیرنظامیان از سوی نیروهای خارجی همراه شد. ناتو روز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای آن به طور تصادفی دستکم چهار غیرنظامی را دراستان شرقی" پکتیکا" کشته اند. در استان غربی " فرح" هم نیروهای ائتلاف نه پلیس افغان را کشتند.

کد خبر 719792

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha