پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مرداد ۱۳۸۷، ۹:۳۰

منزل تاریخی مقدس استهبان به موزه قرآنی تبدیل می شود

منزل تاریخی مقدس استهبان به موزه قرآنی تبدیل می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی استان فارس گفت: منزل تاریخی مقدس در شهرستان استهبان فارس پس از مرمت به موزه قرآنی تبدیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، عبدالرضا فوق عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران مرمت منزل تاریخی مقدس استهبان را جزء یکی از پروژه های مهم مرمتی در این شهرستان دانست که کار مرمت تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: حدود 120 میلیون تومان به مرمت این بنای تاریخی اختصاص یافته و با توجه به اینکه شهر استهبان به عنوان شهر قرآنی معرفی خواهد شد پیشنهاد گردیده منزل تاریخی مقدس استهبان، پس از اتمام مرمت به عنوان موزه قرآنی به بهره برداری برسد و نسخه های خطی موزه ای در این موزه به نمایش گذاشته شود.

به گفته این کارشناس میراث فرهنگی خانه تاریخی مقدسی به استناد نظر کارشناسان میراث فرهنگی با توجه به تزئینات گچ بری و قطار بندی موجود در آن از معدود خانه های به جا مانده از دوره زندیه در ایران به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، این خانه ارزشمند به همت مالک آن در پی یک اقدام فرهنگی به منظور حفاظت و ایجاد کاربری فرهنگی، پژوهشی به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس تحویل گردید و با توجه به فرسودگی شدید ناشی از ضعف در مصالح به کاررفته و همچنین خالی از سکنه بودن برنامه های حفاظتی، استحکام بخشی و مرمت آن با جدیت به مرحله اجرا درآمد.

 تعویض کف فرش اطاق های طبقه همکف و طبقه اول به سبک سنتی، بازسازی درکهای ارسی با شیشه های ساده و رنگی، بازسازی درهای چوبی، سقف چوبی، اجرای سقف چوبی کاذب و ... از جمله مرمت های انجام شده بر روی این خانه تاریخی است.

این بنای تاریخی مقارن25 اسفند سال 80 به شماره 5674 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

شهرستان استهبان در 175کیلومتری شرق شیراز واقع شده است.

کد خبر 720410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha