به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه که یک نسخه از آن در اختیار خبرگزاری اصوات العراق قرار گرفت، آمده است: مخالفت عراق با وجود هرگونه پایگاه نظامی آمریکا درخاک این کشور دربلند مدت پیش از آنکه خواست دولت عراق باشد، خواست ملت عراق است.
این بیانیه افزود: وجود این پایگاه ها در خارج از چارچوب توافقنامه امنیتی (احتمالی) میان بغداد و واشنگتن نقض حاکمیت ملی و استقلال عراق به شمار می رود.
در این بیانیه به نقل از هادی العامری رئیس شورای سیاسی امنیت ملی عراق آمده است: این شورا در نشست آتی خود پیش نویس اولیه توافقنامه امنیتی را بررسی خواهد کرد تا سپس به مجلس برای آگاهی یافتن از آن ارایه شود.
العامری افزود: عراق و آمریکا درباره اکثر مسائل مورد اختلاف به راه حلی دست یافته اند اما اختلاف نظر درباره اندکی از نکات هنوز به قوت خود باقی است و در پیش نویس اولیه توافقنامه که شورای سیاسی امنیت ملی بررسی خواهد کرد، هیچ مفاد جدیدی وجود ندارد.


نظر شما