پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ شهریور ۱۳۸۷، ۱۲:۳۵

172 روستا در استان بوشهر به دفاتر ICT روستایی تجهیز شدند

بوشهر - خبرگزاری مهر: مجری طرح دفاتر ICT روستایی شرکت مخابرات استان بوشهر گفت: تاکنون 172 روستای این استان به دفاتر ICT روستایی تجهیز شده اند.

علی اکبر آگنجی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: از این تعداد 145روستا دارای کارگذار است و در حال ارائه خدمات پست، پست بانک و مخابرات هستند.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات و معضلات روستاییان استان با راه اندازی این دفاتر رفع شده است، اظهار داشت: راه اندازی این دفاتر موجب تسریع در خدمات پستی و مخابراتی و کاهش هزینه ها و سفرهای روستایی شده است.

آگنجی خاطرنشان کرد: هم اکنون بستر کار و تجهیز این دفاتر فراهم شده و سعی در افزایش ارائه خدمات به روستاییان عزیز هستیم.

وی ساماندهی دفاتر ICT را مورد تاکید قرار داد و گفت: جهت دسترسی بهتر روستاییان و بالا بردن کیفیت خدمات سعی در افزایش دفاتر طی دوره های بعد خواهیم داشت.

مجری طرح دفاتر ICT روستایی شرکت مخابرات استان بوشهر یادآور شد: دفاتر یاد شده علاوه بر تحت پوشش قرار دادن روستای مورد نظر روستاهای نزدیک فاقد این دفاتر را نیز تحت پوشش خدمات خود قرار می دهد.

کد خبر 742756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha