علی اکبر آگنجی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: از این تعداد 145روستا دارای کارگذار است و در حال ارائه خدمات پست، پست بانک و مخابرات هستند.
وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات و معضلات روستاییان استان با راه اندازی این دفاتر رفع شده است، اظهار داشت: راه اندازی این دفاتر موجب تسریع در خدمات پستی و مخابراتی و کاهش هزینه ها و سفرهای روستایی شده است.
آگنجی خاطرنشان کرد: هم اکنون بستر کار و تجهیز این دفاتر فراهم شده و سعی در افزایش ارائه خدمات به روستاییان عزیز هستیم.
وی ساماندهی دفاتر ICT را مورد تاکید قرار داد و گفت: جهت دسترسی بهتر روستاییان و بالا بردن کیفیت خدمات سعی در افزایش دفاتر طی دوره های بعد خواهیم داشت.
مجری طرح دفاتر ICT روستایی شرکت مخابرات استان بوشهر یادآور شد: دفاتر یاد شده علاوه بر تحت پوشش قرار دادن روستای مورد نظر روستاهای نزدیک فاقد این دفاتر را نیز تحت پوشش خدمات خود قرار می دهد.
نظر شما