پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ شهریور ۱۳۸۷، ۱۳:۵۵

استاندار گیلان:

راههای انتقال ارزشهای دفاع مقدس در جامعه باید تجدید نظر شود

رشت - خبرگزاری مهر: روح الله قهرمانی چابک گفت: راههای انتقال ارزشهای دفاع مقدس در جامعه باید تجدید نظر شود تا جوانان با مفاهیم و ارزشهای دفاع مقدس به درستی آشنا شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، قهرمانی استاندار گیلان ظهر شنبه در جلسه هماهنگی بزرگداشت هفته دفاع مقدس در رشت، افزود: انجام فعالیتها و برنامه های فرهنگی می تواند در زمینه انتقال ارزشهای دفاع مقدس بسیار مثمرثمر واقع شود و ذهن جوانان را با شرایط دفاع مقدس و ارزشهای بسیجیان آشنا کند.

وی همچنین دوران دفاع مقدس را افتخار بزرگ ملت مسلمان ایران دانست و گفت: دوران هشت ساله دفاع مقدس به عنوان یک دستاورد بزرگ ایرانیان افتخارآفرین است.

قهرمانی بیان داشت: بحث دفاع مقدس در تاریخ جمهوری اسلامی ایران از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است از این رو برنامه‌های این هفته باید متناسب با شان و منزلت دفاع مقدس باشد.

وی تصریح کرد: نسل جدیدی وارد جمعیت کشور شده که اغلب از دفاع مقدس و جنگ تحمیلی اطلاع کافی ندارند بنابراین شایسته است دوران دفاع مقدس به آگاهی نسل جدید رسانده شود.

قهرمانی گفت: هفته دفاع مقدس یادآور فداکاری‌ها، رشادت‌ها و حضور در صحنه ملت ایران و یادآور وحدت روحانیت با نیروهای مسلح و قشر دانش‌آموز دانشجو و طلبه است.

این مقام ارشد اجرایی استان اظهار داشت: امام خمینی (ره) یک رهبر دینی و دانشمند بود که توانست در یک جنگ نابرابر، قوای مسلح و ملت را طوری رهبری کند که همه‌ جا ملت ایران در حالت دفاعی و دشمن در حالت انفعال قرارگیرد.

قهرمانی خاطر نشان کرد: رزمندگان و بسیجیان در طول جنگ با این که نوپا بودند سرنوشت ساز شدند به طوری که بالاترین درصد شهید و مجروح را تقدیم انقلاب کردند و امروز ایران به برکت وجود آنها به عنوان قوی‌ترین حکومت در صحنه خاورمیانه جلوه‌گری می‌کند.

استاندارگیلان افزود: رزمندگان با فداکاری‌های خودشان استقلال و آزادی ما را تامین و این جنگ آرمانی را به پیروزی رساندند و تجلیل از آنها به نسل جدید می‌آموزد که اسلام و انقلاب احتیاج به فداکاری دارد.

قهرمانی در ادامه یادآورشد: انتقال خاطرات جنگ و تبیین فرهنگی که باعث شده نیروهای ما درجنگ پیروز شوند به نسل جوان بهترین هدیه‌ای است که ‌این نسل می‌تواند درس دفاع را از ملت اسلامی بیاموزد و این فرهنگ اگر امروز گسترش یابد در مقابل شبیخون فرهنگی دشمنان نسل جوان و ملت ما را بیمه می‌کند.

کد خبر 748629

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha