مرتضی مرجانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: از مجموع تولیدات این کارخانه، 50 هـزار و 385 تـن به ارزش یک هزار و 425 میلیارد ریال صادر شده است که نسبت به مـدت مشابه سال قبل 19 درصد رشد نشان می دهد.
مرجانی تصریح کرد: 33 هزار و 898 تن از تولیدات به ارزش یک هزار و 12 میلیارد ریال به نقاط مختلف کشور و 16 هزار و 487 تن به ارزش 413 میلیارد و 757 میلیون ریال به خارج کشور صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه در تولید آلومینیوم مذاب و شمش نسبت به سال گذشته رشد داشتیم، خاطر نشان کرد: از 108 هزار و 931 تن آلومینیم تولید شده، 52 هزار و 59 تن آلومینیوم مذاب ناخالص است که نسبت به مدت مشابه قبل آن 27 درصد افزایش تولید دارد همچنین 56 هزار و 872 تن تولیدات امسال این شرکت نیز به انواع شمش تبدیل شده است که نسبت به مدت مشابه قبل هشت درصد رشد در تولید دارد.
مرجانی در ادامه با اشاره به اینکه طرح نوسازی آلومینیوم سازی اراک در دست انجام است و بخشهایی از آن راه اندازی شده است به خبرنگار مهر گفت: از مجموع تولیدات امسال 46 هزار و 797 تن آلومینیوم مذاب در کارخانه قدیمی و پنج هزار و 262 تن در کارخانه جدید تولید شده است.
وی با اشاره به اینکه اکنون بخشهایی از کارخانه قدیم و جدید در چرخه تولید قرار دارد گفت: تلاش دست اندرکاران این کارخانه راه اندازی هر چه سریعتر طرح جدید است.
ایرالکو با 35 سال سابقه در اراک قطب تولید آلومینیوم کشور است.


نظر شما