به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیف الله سهرابی عصر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نکاء افزود: این مبلغ در قالب کارفرهنگی و بسته های لوازم تحریر به دانش آموزان نیازمند به ویژه در روستاهای مازندران اهدا شده است.
وی اظهارداشت : حهت کمک به دانش آموزان بی بضاعت در جامعه باید فرهنگ وقف کردن را در بین مردم گسترش دهیم زیرا این فرهنگ سبب شده تا بخشی از درآمدهای موقافات در راه کمک به مستمندان هزینه شود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با تاکید بر اینکه آینده مملکت در دست دانش آموزان این کشور است، گفت: دانش آموزان آینده سازان کشور و جامعه خواهند بود و از بین همین دانش آموزان نیازمند، با همت و تلاش مسئولان به ویژه معلمان مسئولیت کشور را به عهده خواهند گرفت.
در سال تحصیلی جاری 13 هزار و 462 دانش آموز نیازمند تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره ) مازندران قرار دارند.


نظر شما