پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ آبان ۱۳۸۷، ۱۳:۵۰

اعتبارات حمایت از کشاورزان و دامداران هنوز محقق نشده است

اعتبارات حمایت از کشاورزان و دامداران هنوز محقق نشده است

مشهد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم گناباد در مجلس گفت: اعتبارات مصوب شده برای حمایت از خسارات وارده ناشی از خشکسالی و سرمازدگی های اخیر به کشاورزان و دامداران محقق نشده است.

مهدی مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در گناباد افزود: در حال حاضر به دلیل کمبود آذوقه، گرانی علوفه و جو و ارزانی نسبی شیر، دامداران منطقه در وضع اسفباری به سر می برند که تمام این عوامل منجر به سلاخی دامها توسط دامداران برای جبران بدهی های آنها شده است.

وی افزود: برای رونق دامداری در شهرستان گناباد و بخشهای تابعه در گذشته اقدام به واردات 500 راس گاو از کانادا کرده بودیم که در صورت عدم توجه مسئولان به حل مشکلات مطرح شده با از بین رفتن دامداری در منطقه خسارات غیر قابل جبرانی به دامداران وارد می شود.

وی تصریح کرد: باغهای انار، انجیر و انگور نیز از بین رفته و محصول پسته شهرستان نیز دچار سرمازدگی شده است.

مهدی زاده با بیان اینکه معلوم نیست چه بر سر تولید زعفران با وجود مشکلات موجود در سال جاری آمده است گفت: مسئولان متوجه مشکلات مردم شهرستان نیستند زیرل باید زودتر از اینها برای این مشکلات اقدامات عملیاتی را انجام می دادند.

کد خبر 772109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha