به گزارش خبرنگار مهر، یحیی گل محمدی که در دیدار هفته هشتم تیم صبای قم برابر پیام مشهد پس از برخورد با برگی زر از ناحیه سر و صورت دچار مصدومیت شدید شد، با رفع این مصدومیت و حضور در تمرینات این تیم آمادگی حضور در مسابقه هفته جاری صبا برابر پرسپولیس را دارد.
مجتبی پیمبری در گفتگو با خبرنگار مهر، با تایید این موضوع اظهار داشت: به نظر نمی رسد گل محمدی مشکل خاصی داشته باشد و می تواند بعد از 5 هفته در این دیدار مهم به میدان برود.
سرپرست تیم فوتبال صبای قم همچنین تاکید کرد: تنها غایب ما در دیدار با پرسپولیس مرتضی کاشی است که هنوز مصدومیتش برطرف نشده است و ما به غیر از وی بازیکن مصدوم و محرومی برای مسابقه روز پنجشنبه نداریم.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و صبا قم در چارچوب هفته چهاردهم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور ساعت 16:15 پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران و با قضاوت رحیم رحیمی مقدم برگزار می شود.
نظر شما