به گزارش خبرنگار مهر درکرمان، حجت السلام سید یحیی جعفری عصر امروز در جمع کارکنان کتابخانه های استان کرمان اظهار داشت: امروز دشمن سعی دارد با استفاده از راههای مختلف از جمله اینترنت و ماهواره فرهنگ اسلامی کشور را هدف قرار دهد که باید با انجام فعالیت های فرهنگی و بالا بردن آگاهی جامعه بخصوص جوانان با این حربه دشمن مقابله کرد.
وی تصریح کرد: کتاب به عنوان یکی از ابزار سنتی اطلاع رسانی در جوامع نقش بارزی دارد و می توان با استفاده از کتابهای پر محتوا و غنی مبانی فرهنگی را محکمتر کرد.
امام جمعه کرمان خاطر نشان کرد: متاسفانه سرانه مطالعه کتاب در کشور پائین می باشد و این آمار متناسب با فرهنگ غنی ما و تعالیم اسلام نیست که باید با سیاست گذاری های خاص از جمله جذاب کردن کتابها و کتابخانه ها برای جوانان این مشکل را برطرف کرد.
وی بر لزوم دوری مسئولان فرهنگی از جناح بازیهای سیاسی تاکید کرد و گفت: مسئولان فرهنگی باید بر بالا بردن سطح فرهنگ جامعه و مبارزه با تهاجم فرهنگی تمرکز داشته باشند زیرا بالا رفتن سطح فرهنگ جامعه باعث حل شدن بسیاری از مشکلات مردم خواهد شد.
نظر شما