پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۸:۱۰

صدر خواستار شد:

برگزاری انتخابات نظام پزشکی فارغ از گرایش های سیاسی

برگزاری انتخابات نظام پزشکی فارغ از گرایش های سیاسی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور در نامه ای به روسای نظام پزشکی شهرستانها ضمن تاکید بر حضور آحاد جامعه پزشکی در انتخابات نظام پزشکی خواستار عملکرد قانونی و دور از افراط و تفریط هیئت های اجرایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید شهاب الدین صدر در این نامه گفت: پس از بازنویسی و تصویب قانون جدید و مترقی سازمان نظام پزشکی توسط مجلس شورای اسلامی در سال 1383 که در برگیرنده ظرفیتهای قانونی متعالی و در خور توجهی از واگذاری امور به سازمانهای مردم نهاد و گروههای متخصص است، سازمان نظام پزشکی و منتخبین شورای عالی نظام پزشکی و هیئت‌ های مدیره نظام پزشکی در سراسر کشور با شروع دوره اخیر از سال 1384، تلاش بیش‌ از پیش و بدون وقفه ‌ای را در راستای اهداف بلند سازمان یعنی حفظ و حمایت توأمان حقوق بیماران و شاغلین حرف پزشکی و تلاش در جهت پیشبرد و اصلاح امور پزشکی و دانش پزشکی در کشور، با استفاده از ظرفیت‌های جدید قانون آغاز کردند.

وی ادامه داد: بدون شک تمامی منتخبین و دست ‌اندرکاران سازمان نظام پزشکی و نیز تمامی صاحب‌ نظران و مسئولین نظام در مجلس شورای اسلامی و قوای مجریه و قضائیه علاوه بر علم به اهمیت و حساسیت جایگاه و وظایف سازمان نظام پزشکی در ارتقای سطح سلامت جامعه و دستیابی هم ‌میهنان به خدمات مطلوب سلامت، اعتقاد راسخ دارند که موفقیت بزرگترین و قدیمی ‌ترین تشکل مردم نهاد کشور در انجام وظایف محوله در قانون جدید، در واقع موفقیتی ملی در اولین آزمون واگذاری امور به مردم و گروههای کارشناسی و فصل آغازی است برای تحقق سیاست‌ های نظام در راستای توسعه کشور و در اجرای منویات مقام معظم رهبری در این خصوص.

صدر افزود: همانگونه که اجرای صحیح، مطلوب و همه جانبه این قانون موفقیتی بزرگ برای تمام ارکان نظام محسوب می‌شود، بدیهی است که دستیابی به این هدف والا نیز جز با مشارکت و همکاری تمامی دستگاههای اجرایی، قانونگذار و آحاد جامعه امکان‌ پذیر نیست.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران ادامه داد: در این دوره که سازمان نظام پزشکی کار خود را با قانون جدید آغاز کرد، مسؤولان سازمان در سراسر کشور تمام توان خود را برای اجرای صحیح و تثبیت قانون به کار بردند و به ‌رغم اقبال مردمی و همکاری و حمایت دستگاههای مختلف به ویژه مجلس شورای اسلامی، از آنجا که پذیرش ذهنی و عملی تغییر و تحول و همگامی با حرکت رو به جلوی کشور گاهی برای برخی افراد دشوار است، متأسفانه شاهد مقاومت و سنگ ‌اندازی در برابر اجرای قانون و تحمیل انواع فشارها به منتخبین جامعه پزشکی و خدمتگزاران مردم از سوی برخی مسئولین و دستگاههای اجرایی بودیم.

وی افزود: روشن است اقتدار و توانمندی سازمان نظام پزشکی در عمل به وظایف و صیانت از قانون و حقوق هم میهنان در گرو استقلال آن و استقلال این سازمان نیز وابسته به اعتباری است که به پشتوانه حمایت اعضا و حضور گسترده جامعه پزشکی در انتخابات سازمان به دست می ‌آید.

صدر گفت: جامعه پزشکی کشور از حضور تمامی همکاران کارشناس و صاحب ‌نظر و دلسوز و متعهد به نظام در ارکان مختلف سازمان حمایت می ‌کنند و از دست ‌اندرکاران برگزاری انتخابات در وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی نیز اکیدا می ‌خواهند فارغ از سلایق و گرایش‌ های حرفه ‌ای و کارشناسی، قانون را بدون افراط و تفریط عمل نمایند تا با مشارکت آحاد جامعه پزشکی در انتخابات سازمان نظام پزشکی گام دیگری در حرکت کشور به سوی توسعه به ویژه در عرصه سلامت برداریم.

کد خبر 793348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha