پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۲۰

حبیبی:

تنها 10 درصد امداد و نجات کشور توسط داوطلبان انجام می شود

تنها 10 درصد امداد و نجات کشور توسط داوطلبان انجام می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت مدیره سازمان جمعیت هلال احمر کشور گفت: تنها 10 درصد کارهای صلیب سرخ و امداد و نجات در کشور توسط داوطلبان صورت می گیرد که نگران کننده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمد نبی حبیبی ظهر یکشنبه در همایش روز جهانی داوطلب در تالار فخرالدین اسعد گرگانی افزود: این در حالیست که در برخی از کشورها 90 درصد امور مربوط به صلیب سرخ و امداد و نجات توسط داوطلبان صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: تعمیق و توسعه فرهنگ داوطلبی از وظایف اصلی این جمعیت بوده و برای برون رفت از این وضعیت باید 90 درصد امور امدادی توسط داوطلبان صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این جمعیت نباید به دنبال برخی کارهای بی ارتباط مانند ارتودنسی دندانپزشکی و حضانت از کودکان بی سرپرست باشد و نجات و ساماندهی حادثه دیدگان از وظایف اصلی این جمعیت است.

به گفته حبیبی اگر این جمعیت در دقایق اولیه حادثه امدادرسانی نکند اما به دو میلیون نفر خدمات ارتودنسی دندان و غیره انجام دهد، بازخواست می شود و بی فایده است.

رئیس هیئت مدیره سازمان جمعیتی هلال احمر کشور بیان داشت: باید برخی از امور این جمعیت به مردم واگذار شود و برای جذب افراد داوطلب با برنامه و مدیریت عمل شود.

وی یادآور شد: مردم مسلمان و انقلابی کشور دارای روحیه ایثار و بخشش بوده و باید از این پتانسیلها در بخش امداد و نجات بهره گرفت.

وی عنوان کرد: سالم ترین نوع اداره کشور این است که مردم در اداره امور کشور مشارکت داشته باشند و دولت باید در این زمینه برنامه ریزی و مدیریت کند.

حبیبی بیان داشت: در حوادث بحرانی اگر نسبت به جذب مردم و تعیین وظیفه مندی برای آنها اقدام نکنیم، موجب اعتراض مردم می شود و باید با اعمال مدیریت درست تبعات ناشی از بحران را کاهش دهیم.

15 آذر مطابق با پنجم دسامبر به عنوان روز جهانی داوطلب نامگذاری شده است.

کد خبر 796624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha