پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۲۰

مسئولان مراکز ترویج و خدمات کشاورزی یزد و کرمان گردهم آمدند

یزد - خبرگزاری مهر: 120 نفر از مسئولان مراکز ترویج و خدمات کشاورزی استانهای یزد و کرمان در همایشی یک روزه گردهم آمدند.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، در این نشست که صبح امروز در مجتمع آموزشی ملاصدرای یزد برگزار شد، ضمن تشریح نقش اساسی مراکز ترویج به عنوان مهمترین سطح سازمانی وزارت جهاد کشاورزی در عرصه عملیاتی که وظیفه اجرا، هدایت، حمایت و نظارت بر بخش کشاورزی را در سطح دهستانها بر عهده دارند، بر ضرورت برنامه ریزی جهت مشارکت و همکاری بیشتر بخش دولتی از یکسو و مردم یا بخش غیردولتی از سوی دیگر تاکید شد.

این برنامه ریزیها با هدف بهبود تولید، انتقال دانش فنی، ارتقاء مهارت تولیدکنندگان ارائه خدمات زیربنایی توسعه روستایی صورت می گیرد.

در این همایش، مسئولان مراکز ترویج استانهای یزد و کرمان ضمن آشنایی با فرآیند برنامه ریزی غیرمتمرکز و اولویت سنجی مسائل و چالشهای پیش روی بخش با تشکیل کارگروههای جداگانه، اهم نقاط قوت و ضعف، تهدیدها و فرصتهای موجود را شناسایی کردند.

در این نشست همچنین راهکارهای عملی به منظور سیاستگزاریهای کلان ویژه مراکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی به متولیان امر ارائه شد.

مسئولان ترویج در همایش یاد شده خواستار قانونمند تر شدن و گسترش دامنه عملکرد این مراکز در مناطق روستایی شدند.

کد خبر 802906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha