حميد رضا حسيني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با تاكيد بر اينكه دانش آموزان به طور متوسط روزانه كمتر از يك ساعت به مطالعه كتاب هاي غير درسي مي پردازند ، افزود : تحقيقات نشان مي دهد كه دانش آموزان پس از مطالعه كتاب هاي درسي ، ساعات بيشتري از روز را به ترتيب به بازي و ورزش ، تماشاي فيلم و گوش دادن به موسيقي مي پردازند.
وي با تاكيد بر اينكه در كتاب هاي درسي هيچ جايگاهي براي مطالعه غير درسي وجود ندارد ، اظهار كرد : يكي از عمده ترين دلايل عدم انگيزه دانش آموزان به انجام پژوهش، علاقه نداشتن دانش آموزان به مطالعه است و به همين دليل است كه در نظام آموزشي كشور پژوهش هيچ جايگاهي ندارد ، ضمن اينكه معلمان نيز به دلايلي همچون مشكلات معيشتي رغبتي به پژوهش و مطالعه ندارند و در كلاس هاي درس زماني را نيز براي اين مهم اختصاص نمي دهند.
استاديار دانشگاه آزاد با اشاره به اينكه يكي از عمده ترين دلايل بي انگيزگي دانش آموزان نسبت به مطالعه عدم شناخت نسبت به چگونگي تهيه كتاب هاي دلخواه است ، افزود : دانش آموزان ضمن اينكه نمي دانند كتاب هاي مورد علاقه خود را چگونه مي توانند تهيه كنند ، هيچ مركزي نيز براي معرفي كتاب هاي مفيد به دانش آموزان به جز كتابخانه هاي مدارس كه بيشتر فاقد كتابدار است ، وجود ندارد.


نظر شما