۲۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۰:۱۹

هیئت انگلیسی در دیدار مشعل؛

ما برای پیشبرد روند صلح نیازمند مذاکره با حماس هستیم

ما برای پیشبرد روند صلح نیازمند مذاکره با حماس هستیم

هیئتی از پارلمان انگلیس شب گذشته با رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس)در دمشق دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، "کلر شورت" یکی از نمایندگان انگلیسی حاضر در این هیئت گفت : از آنجا که حماس یکی از بزرگترین گروه های فلسطینی است ما برای پیشبرد روند صلح نیازمند مذاکره با حماس هستیم.

به گفته این نماینده مجلس عوام انگلیس دیدار شب گذشته در جهت خواست انگلیس برای مذاکره با حماس انجام شد.

در همین رابطه سفیر انگلیس در لبنان نیز اعلام کرد که در دیدار شب گذشته درباره مسائلی مانند مذاکرات گروههای فلسطینی در قاهره، بازسازی غزه و روند صلح خاورمیانه بحث و رایزنی شد.

بر اساس این گزارش، در ادامه رایزنیها با جنبش حماس قرار است در روزهای آینده نمایندگان پارلمانهای ایتالیا و مصر با سفر به دمشق با رهبران حماس دیدار کنند.

آمریکا شرط تعامل با جنبش حماس و حزب الله را چشم پوشی آنها از اصول ثابت خود و در راس آنها کنار گذاشتن مقاومت بر ضد اشغالگری و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی اعلام کرده که با مخالفت قاطع این جنبشها روبرو شده است.

کد مطلب 849377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha