۱۸ فروردین ۱۳۸۸، ۱۰:۴۹

نوری به مهر خبر داد:

بحران جدید در تامین تجهیزات تیراندازی/ مهمات تاپایان فروردین‌ کافی است

بحران جدید در تامین تجهیزات تیراندازی/ مهمات تاپایان فروردین‌ کافی است

دبیر فدراسیون تیراندازی از مشکل بوجود آمده در ورود و خروج مهمات و تجهیزات تیراندازی به کشور خبر داد.

نواب نوری درگفتگو با خبرنگار مهرضمن اعلام این مطلب افزود: تقریبا نزدیک به یک سال پیش برنامه های فدراسیون برای مرتفع شدن مشکلات ورود و خروج مهمات و تجهیزات این رشته به کشور آغاز شد اما تلاش فدراسیون برای حل این مشکلات به جایی نرسیده است.

وی افزود: با رایزنی فراوان موفق شدیم با شرکت های خارجی یا سرمایه گذاران شرکت های خصوصی برای وارد کردن این تجهیزات کمک گرفتیم اما متاسفانه چندین محموله از تجهیزات و مهمات دچار مشکل ورود به کشور شده اند تا نه تنها ما دچار بحران شویم بلکه این سرمایه گذاران نیز دچار مشکل شوند.

وی اظهار داشت: این تجهیزات هم اکنون بلوکه شده اند بطوریکه ما باید تا حل این مشکل حق انبارداری این مهموله را هم بپردازیم.

دبیرفدراسیون تیراندازی ادامه داد: این تجهیزات شامل مهمات و اسلحه های بادی و پروازی متعلق به تیم ملی و هیئت ها هستند. متاسفانه بسیاری از باشگاه ها و استانها درانتظار این تجهیزات بودند و برنامه آنها با بوجود آمدن این مشکل معلق مانده است.

وی خاطرنشان کرد: ما پیش بینی کرده بودیم در صورت ورود این امکانات در بخش تجهیز و تامین تیم های ملی و باشگاهی کشورمان به همراه پشتیبانی رقابتهای غرب آسیا(خردادماه سال جاری- تهران) و کشورهای اسلامی (مهرماه سال جاری- ایران) مشکلی نخواهیم داشت.

نوری تاکید کرد: با این شرایط در تامین امکانات دچار بحران شده ایم بطوریکه تنها تا پایان فروردین ماه مهمات و فشنگ در اختیار داریم. در کنار آن برای تامین اسلحه تیراندازان ایرانی و خارجی حاضر در مسابقات غرب آسیا و کشورهای اسلامی نیز مشکل داریم.

وی با تاکید بر اینکه شرایط برگزاری یک مسابقه بین المللی خدمات دهی به تیم هاست که ما این امکان را نداریم، گفت: سازمان باید موضع خود را در قبال این مشکل روشن کند؟ اگر این مشکل باقی بماند از برگزاری مسابقات غرب آسیا و کشورهای اسلامی منصرف می شویم.

کد خبر 855437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha