۶ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۴۲

مدیر پارس شمالی:

جوانان بوشهری برای اشتغال به کار باید آموزشهای فنی و حرفه ای را فرا بگیرند

جوانان بوشهری برای اشتغال به کار باید آموزشهای فنی و حرفه ای را فرا بگیرند

بوشهر - خبرگزاری مهر: قائم مقام منطقه پارس جنوبی و مدیر پارس شمالی گفت: جوانان و نیروی جویای کار استان بوشهر جهت فعالیت و اشتغال در پارس شمالی آموزش های فنی و حرفه ای به ویژه در حوزه نفت و گاز را فرا بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر در برازجان، مصطفی سالاری بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان دشتستان اظهار داشت: فراهم کردن و برنامه ‌ریزی بیشتر در تربیت و آموزش نیروهای متخصص و ماهر بومی با همکاری مراکز فنی و حرفه‌ ای و دانشگاهی ضروری است.

وی اظهار داشت: هدف کلی اجرای پروژه پارس شمالی توسعه متوازن و غیرمتراکم منطقه و گسترش دامنه فعالیتهای آن به شهرستان‌ های همجوار است.

سالاری در خصوص کمک های پارس جنوبی به شهرستان دشتستان گفت: اختصاص یک میلیارد تومان به ایجاد فضاها و امکانات ورزشی، توسعه و کمک به تجهیز مراکز درمانی و بهداشت، ایجاد واحدهای آموزشی و فرهنگی، اختصاص 300 میلیون تومان به پیست موتورسواری برازجان، کمک به ایتام و مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) و ... از جمله کمک‌های منطقه ویژه پارس جنوبی به شهرستان دشتستان است.

وی مطالعه و اجرای بزرگراه اهرم، برازجان و گناوه و دیلم و همچنین مطالعه راه آهن و توسعه آن در شهرستان را به‌عنوان یکی از نقاط تاثیرپذیر و توسعه پایدار در استان ذکر کرد.

امام جمعه برازجان نیز در این نشست اسراف را یکی از گناهان ذکر کرد و بر توجه بیشتر مدیران دستگاه‌های اجرایی در استفاده بهینه و مطلوب از اموال عمومی و بیت المال و بها و ارزش قائل شدن به وقت و زمان درکارها تاکید کرد.

حجت ‌الاسلام حسن مصلح بر تلاش بیشتر مسئولان و الگو بودن آن‌ها در کارآمد کردن دستگاه‌ های اجرایی در اصلاح الگوهای مصرف و نظارت بیشتر مدیران در این ارتباط تاکید کرد.

وی از مسئولان خواست تا با برنامه‌ ریزی مناسب زمینه حضور پرشور و فعال مردم در انتخابات آتی را فراهم کنند.

کد خبر 867606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha