پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۲۳

رحیم پور ازغدی :

فریب نامها و لقبها را نخوریم/ اصول انقلاب تعارف بردار نیست

فریب نامها و لقبها را نخوریم/ اصول انقلاب تعارف بردار نیست

سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران گفت: باید به تمام رجال و جریانهای انقلاب و کسانی که حسن نیت داشته‌اند و سالم مانده‌اند احترام گذاشت و حسن ظن داشت اما نباید ساده‌لوح بود و سر اصول انقلاب تعارف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران گفت : نباید بازی نامها و لقبها را بخوریم. سابقه‌ها کافی نیست خیلی از ما در این 30 سال عوض شده‌ایم.

وی با بیان این جمله که "باید اصولگرایان واقعی را از اصولگریان قلابی تشخیص دهیم" ادامه داد : باید بفهمیم چه کسانی حقیقتا اصلاح‌طلبند و چه کسانی رفرمیست‌های تجدیدنظرطلب غرب‌زده، انقلابیون سابق و انقلابیون شرمنده امروزند.

رحیم پور ازغدی افزود: ما موظفیم به همه احترام بگذاریم و خوش‌بین باشیم، اما باید ببینیم چه شعارهایی با مبانی انقلاب، اسلام و روح انقلاب در عرصه سیاست خارجی، اقتصاد و فرهنگ و غیره سازگارتراست و کدام ناسازگار است.

وی گفت: معتقدیم بسیاری از نیروهای معتقد در صحنه حسن نیت و حسن سابقه دارند اما باید دید امروز دیدگاههای ایدئولوژیک ما چیست و دانش ایدئولوژیک انقلابی ما کدام؟ یا در این سی سال چطور امتحان پس داده‌ایم. باید به تمام رجال و جریانهای انقلاب، کسانی که حسن نیت داشته‌اند و سالم مانده‌اند احترام گذاشت و حسن ظن داشت اما نباید ساده‌لوح بود و سر اصول انقلاب تعارف کرد.

این استاد دانشگاه با اشاره به دیدگاه شهید مطهری گفت: آن روزها مطرح بود که سهم همه احزاب، گروهها و جناحها باید در نظر گرفته شود. شهید مطهری می‌گفتند همه گرایشها سهم داشتند و باید سهمشان را داد، اما این که همه باید سهم داشته باشند به چه معنا درست و به چه معنا غلط است. کسانی می‌گفتند درست است که انقلاب موج مردمی، مذهبی و مسجدی با انگیزه دینی بوده اما گروههای دیگر هم در مبارزات بوده‌اند. کمونیستها ، ملی‌گرایان راست، لیبرالهای مذهبی و حتی گروههای تلفیقی اسلامی - مارکسیستی هم کشته داده‌اند هم زندان رفته و هم شکنجه و هم تبعید شده‌اند.

وی گفت : شهید مطهری معتقد بود نباید در این امر  مبالغه شود و این نوع سهمیه‌بندی هم کار درستی نیست که یک بخش حکومت را به دست چپها و بخشی را به مذهبیها و بخشی را هم به غیرمذهبیها بدهیم.

رحیم پور ازغدی در بخش دیگری از سخنانش بابیان اینکه در دهه چهارم انقلاب باید بار دیگر تعارفها و رودربایستی‌ها را کنار بگذاریم و ببینیم در اقتصاد، سیاست خارجی، حقوق زنان، صدور انقلاب، امپریالیسم و صهیونیسم و تعریف آزادی و جمهوریت به چه معتقدیم گفت: در آغاز دهه چهارم یکبار دیگر همه نیروها و دوستان انقلاب که به دنبال خدمت به خلق هستند به دنبال احیای معیارهای انقلابند و استحاله نشده‌اند با همکاری، تعاون، حسن ظن و روحیه انتقادپذیری و آزادی بیان دوباره ایده ها، پیشنهادها و برنامه‌ها را روی دایره بریزند شاید همه ما به زبان یک چیز می‌گوییم اما برخی گرایشهای غربی و لیبرال و برخی گرایشهای متحجرانه پیدا کرده‌اند.

رحیم‌پور ازغدی در پایان گفت: با هر انتخابات باید گامی به جلو رفت نه این که به عقب برگشت. لازم است افکار از اجمال به تفسیر دربیایند، برخی در این 30 سال تفاوتهای زیادی پیدا کرده‌اند. از منتهی الیه چپ به منتهی الیه راست رفته‌اند. برخی که ضدلیبرال بوده‌اند ادبیات لیبرالهای دهه 60 مسلکشان شده و بعضی‌ها هم دیر آمده‌اند و زود می‌خواهند بروند.

کد خبر 870425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha