به گزارش خبرنگار اعزامي " مهر" به وين ، سفراي سه كشور اروپايي در نشستي كه ساعتي پيش در مقر آژانس به طور محرمانه تشكيل دادند درباره ايجاد تغيير در قطعنامه اروپا پس از اصلاح گزارش البرادعي تصميم گيري كردند.
سفير يكي از كشورهاي باني قطعنامه اروپا درباره تغييراتي كه در قطعنامه ايجاد شده است به خبرنگار اعزامي "مهر" در وين
در حاليكه با چهره اي خندان اتاق نشست را ترك مي كرد، درباره اينكه آيا تغييرات ايجاد شده ايراني ها را راضي مي كند، اظهار داشت: مطمئن هستم كه ايراني هاي با اين تغييرات و اصلاحات نيز راضي نخواهند شد.
ديگر سفير اروپايي در اين نشست حاضر به اظهار نظر درباره تغييرات صورت گرفته نشد.
گزارش اختصاصي خبرنگار مهر از وين (102)
سفير خندان يكي از سه كشور اروپا در گفتگو با "مهر" : مي دانيم كه ايران از تغييرات قطعنامه راضي نمي شود
سفير يكي از سه كشور اصلي اروپايي در گفتگو با "مهر" اعلام كرد كه تغييراتي در قطعنامه اروپا با توجه به اصلاحات البرادعي صورت گرفت، اما پيش بيني مي كنم كه باز هم ايران راضي نشود.
کد خبر 87867
نظر شما