پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۸:۳۹

محسن رضایی:

سابقه کاری من تضمین شعارهایم است / جوانان فرشتگان نجات کشورند

سابقه کاری من تضمین شعارهایم است / جوانان فرشتگان نجات کشورند

اراک - خبرگزاری مهر: کاندیدای انتخاباتی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه هیچکدام از نامزدهای انتخاباتی رقیب من نیست ، گفت: سابقه کاری من تضمین شعارهایم است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محسن رضایی عصر شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه اراک با اشاره به اینکه کشور در شرایط حساس قرار دارد گفت: کشور در حال حاضر دوران تغییرات را پشت سر گذاشته است و دولت فعلی نیز از دل این تغییرات به وجود آمده است.

وی با تاکید بر اینکه این تغییرات فایده چندانی برای کشور نداشته است افزود: انقلاب اسلامی همه جانبه بود اما همه اهداف آن تحقق نیافته است.

وی با بیان اینکه تورم در کشور ما قدمت 40 ساله دارد اظهار داشت: اکثر درآمدهای نفتی به جیب دولت می رود و مردم از آن بی بهره هستند.

وی با اشاره به کسری هزاران میلیارد دلاری بودجه و کسری شش هزار میلیارد ریالی آموزش و پرورش و همچنین ناپدید شدن 340 میلیارد دلاری از سرمایه نفت بیان داشت: یکی از انتقادهای جدی ما این است که این پولها کجا رفته و دولت موظف به پاسخگویی است.

وی با تاکید بر اینکه هیچکدام از نامزدهای انتخاباتی رقیب من نیست افزود: رقیب من بیکاری، گرانی و عقب ماندگی کشور است و ما باید با یک نگاه جدی به صحنه بیایم.

وی دانشجویان و جوانان زیر 30 سال را فرشتگان نجات ایران خواند و گفت: ما نیاز داریم جوانان را به صحنه بیاوریم و بستر انتقال قدرت را به نسل دوم و سوم فراهم کنیم.

وی عنوان کرد: عرصه مدیریتی کشور باید به مرور و طبق برنامه حساب شده به نسل سوم سپرده شود زیرا نسل سوم نقش مهمی در ایجاد انقلاب فرهنگی و اقتصادی می تواند ایفا کند.

رضایی در ادامه در پاسخ به سئوالات دانشجویان گفت: سابقه کاری من تضمین کننده شعارهایم است.

وی با اشاره به اینکه طی 10 سال اخیر از بانوان و جوانان کمترین بهره و استفاده در امر توسعه کشور شده است افزود: زنان ایرانی از نظر کارآمدی و شجاعت کمتر از کیلینتون و رایس نیستند.

وی در ادامه گفت: برای ایجاد اشتغال سرمایه گذاری و هزینه می کنیم اما گدا پروری نمی کنم.

وی با اشاره به اینکه نتیجه انتخابات برایم مهم نیست افزود: تنها برای ادای تکلیف و صحبت از صداقت وارد میدان شده ام.

وی بیان داشت: من از روش تخریب به دولت فعلی استفاده نمی کنیم و تنها عملکرد آن را نقد و هشدار می دهم.

وی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه 80 میلیارد تومان هزینه خرید ساختمان تشخیص مصلحت نظام از کجا تامین شد گفت: آن ساختمان بنا به دستور احمدی نژاد در سال اول ریاست جمهوری وی که رابطه ما حسنه بود تحویل گرفتیم و در قبال این ساختمان ما نیز یک ساختمان به دولت دادیم.

کد خبر 879775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha