پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ خرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۴۰

جامعه مسلمان آمریکا پلیس را در مبارزه با ترور یاری می‌کند

جامعه مسلمان آمریکا پلیس را در مبارزه با ترور یاری می‌کند

جامعه مسلمان آمریکا با تقبیح طرحهای حمله به اماکن نیایش ادیان مختلف و یک پایگاه نظامی در نیویورک اعلام کرد که در مبارزه با تروریسم به مقامات کمک خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، دکتر اینگرید ماتسون رئیس انجمن اسلامی شمال آمریکا طی بیانیه ای اعلام کرده است: ما به طور مشخص چنین خشونتهایی را و یا هرگونه تلاشی برای به خطر انداختن امنیت عمومی محکوم می کنیم. ما انزجار نسبت به سایر جوامع را تکذیب می کنیم .

چهار مرد روز چهارشنبه 30 اردیبهشت ماه در جریان طراحی حمله به یک نیایشگاه دینی و همچنین یک پایگاه نظامی دستگیر شدند.

نهاد اعواد مدیر اجرایی شورای روابط اسلامی- آمریکایی با اشاره به محکومیت هر نوع تعصب برپایه توجیه دینی گفت: ما از اف بی آی ، دپارتمان پلیس نیویورک و سایر سازمانهای اجرای قانون که برای این بررسیها و تحقیقات تلاش کردند قدردانی می کنیم. 

اعواد گفت: اعضای جامعه مسلمان آمریکا باید آگاه باشند و هرگونه فعالیتی را که به امنیت شهروندان صدمه می زد گزارش کنند.

فوزیه خان رئیس انجمن زنان مسلمان وستچستر در آمریکا گفت: ما اعتقاد داریم خشونت جایگاهی در جامعه ما ندارد و به هیچ طریقی نمی توان آن را بخشی از اسلام توصیف کرد. ما می خواهیم تأکید کنیم مردمی که این اقدامات را انجام داده اند منحرف شده، سردرگم، ناآگاه و بی اطلاع از ایدئولوژی صلح و تساهل اسلام هستند.

وی افزود: متأسفانه وقایعی از این دست به تلاشهای ما برای ایجاد روابط هماهنگ با سایر سازمانهای دینی جامعه لطمه وارد می کند.

سخنگوی انجمن مسلمانان وستچستر گفت: جامعه محلی مسلمانان به کرات و مستمر اظهار داشته اند که ما اقدامات تروریستی و جرایم ناشی از انزجار را بدون توجه به عامل آن محکوم می کنیم.

گروه های اسلامی سراسر ایالات متحده از مسلمانان این کشور خواستند پلیس را در خنثی کردن هرگونه خشونتی یاری کند.

کد خبر 883667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha