مصطفی کواکبیان در گفتگو با خبرنگار مهر، رئیس جمهور شجاع را شخصی دانست که بیشترین قاطعیت را در اجرای قوانین تصویب شده مجلس داشته باشد و افزود: شجاعت به این معنا نیست که رئیس جمهور در برابر قانون مصوب مجلس شورای اسلامی بایستد وآن را اجرا نکند.
نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: وقتی رئیس جمهور عامل به قانون اساسی باشد مدیران میانی و به تبع مردم وی را الگوی خویش قرار خواهند داد و از قانون تبعیت می کنند، ولی اگر رئیس دولت به قانون اساسی پایبند نباشد بی قانونی در جامعه ترویج پیدا خواهد کرد و دیگر کسی به قانون اساسی جمهوری اسلامی عمل نخواهد کرد.
دبیر کل حزب مردم سالاری خاطر نشان کرد: رئیس جمهور می تواند با تفاهم مثبت با مجلس شورای اسلامی قدرت قانونگذاری در کشور را بالا برده و همه را در برابر قانون اساسی به تعظیم و تکریم وادارد.
وی تاکید کرد مجلس شورای اسلامی و دستگاههای نظارتی از جمله قوه قضائیه، دیوان محاسبات کشور و سازمان بازرسی کل کشور باید بر دولت نظارت بیشتری نمایند تا قوه مجریه قانون را زیر پا نگذارد.
نظر شما