۸ تیر ۱۳۸۸، ۱۶:۲۳

70 درصد نیاز آبی روستاهای مازندران از چاه ها تامین می شود

70 درصد نیاز آبی روستاهای مازندران از چاه ها تامین می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران با تاکید بر استفاده بهینه از منابع آب اظهار داشت: هم اکنون 70 درصد نیاز آبی روستاهای استان از چاه ها تامین می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن بزرگر بعد از ظهر دوشنبه در جلسه شورای کشاورزی استان در نوشهر گفت: اداره آب 500 روستایی استان به صورت هیئت امنایی صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: برای مقابله با بحران خشکسالی در تابستان سال جاری 15 دستگاه تانکر سیار و 700 مخزن ذخیره آب تامین و تهیه شده است.

وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر 18 درصد تاسیسات آبفار روستایی استان فرسوده بوده که موجب هدررفت بخشی از آب تولیدی استان می شود.

برزگر تعداد طرحهای مصوب سال جاری این شرکت را 90 طرح اعلام و اضافه کرد: برای اجرای این طرحها 140 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

مدیرعامل شرکت آبفار مازندران بیان داشت: همچنین 200 مجتمع آبرسانی در استان وجود دارد که پس از تشکیل این شرکت تاکنون هزار و 290 میلیاردر یال برای آبرسانی به روستاهای استان هزینه شد.

وی عنوان کرد: تاکنون 433 چاه و 630 چشمه در استان حفر و بازسازی شده و 120 هزار مترمکعب مخازن آب در استان ایجاد شده است.

وی تعداد مشترکان این شرکت را 240 هزار مشترک و طول شبکه های آبرسانی را 14 هزر کیلومتر اعلام کرد.

کد خبر 904543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha