پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۰۲

تشکیل موسسات فرهنگی و هنری تک منظوره با موضوع شعر و داستان در خراسان رضوی

تشکیل موسسات فرهنگی و هنری تک منظوره با موضوع شعر و داستان در خراسان رضوی

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از تشکیل موسسات فرهنگی و هنری تک منظوره با موضوع شعر و داستان در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، یوسف امینی عصر پنجشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای تقویت زیر ساختها همچنین همگانی و مردمی نمودن فعالیتهای مربوط به شعر و داستان و ادبیات در کلیه شهرستانهای استان، موسسات فرهنگی و هنری تک منظوره با موضوع شعر و داستان توسط فعالان این دو بخش تشکیل می شود.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: فعالان حوزه های شعر و داستان با مراجعه به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانها می توانند نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.

امینی افزود: در سطح استان فعالیتهای مختلف در حوزه شعر و داستان توسط بخشهای دولتی و غیر دولتی انجام می گیرد که درخواست می کنیم تا مدیران غیر دولتی این گونه جلسات و انجمنها با مراجعه به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به تشکیل پرونده موسسه فرهنگی و هنری اقدام نمایند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاستهای اجرایی دولت مبنی بر واگذاری فعالیتها به بخشهای غیر دولتی، فعالیتهای فرهنگی و هنری به موسسات دارای مجوز واگذار می شود.

مسئول امور بانوان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز از برگزاری همایش تجلیل از فعالان و مروجان فرهنگ عفاف و حجاب در مشهد خبر داد و گفت: این همایش به مناسبت 21 تیرماه روز ملی عفاف و حجاب برگزار می شود.

فاطمه حسینی افزود: در این همایش از 35 نفر از فعالان و مروجان فرهنگ عفاف و حجاب خراسان رضوی در حوزه های موسسات فرهنگی و هنری، هنرهای تجسمی، مطبوعاتی، سینمایی، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، نمایش و ... تقدیر می شود.

کد خبر 909120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha