۲۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۴:۱۹

عابدی در گفتگو با مهر:

اعضای کابینه دهم افق دیدی بالای 50 سال داشته باشند

اعضای کابینه دهم افق دیدی بالای 50 سال داشته باشند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه افق دید اعضای کابینه باید بالای 50 سال باشد،گفت: به نظر می رسد در سال های اخیر اجرایی شدن اصل 44 به سمت ویژه خواری پیش رفت که برای نظام بسیار خطرناک است و دولت باید در دوره آتی یکی از اولویت های کاری خود را کوچک سازی دولت و کارآمدی آن قرار دهد.

کریم عابدی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، اظهارداشت: دولت دهم به طور قطع باید کارآمدتر، مقتدرتر و نخبه تر از دولت نهم باشد.

وی افزود: معتقدم مدیری موفق است که مدیر ساز باشد. مدیرانی که در دولت دهم به کار گرفته خواهند شد باید قانونگرا و معتقد به اجرایی شدن سند چشم انداز و برنامه پنچ ساله پنجم باشند.

عابدی تاکید کرد: به نظر می رسد در سال های اخیر اجرایی شدن اصل 44 به سمت ویژه خواری پیش رفت که برای نظام بسیار خطرناک است ودولت باید در دوره آتی یکی از اولویت های کاری خود را کوچک سازی دولت و کارآمدی آن قرار دهد.

نماینده فرودس و طبس گفت: مجلس در حمایت از دولت بسیار تلاش کرد و حمایت قاطع خود را از دولت اصولگرا به اثبات رساند، بنابراین دولت نیز باید تعامل خود با مجلس را از این پس قوی تر و محکم تر نماید.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس تصریح کرد: رئیس جمهور بهتر است قبل از تعیین وزیران با مجلس نیز مشورت کند در این صورت وزیران با اطمینان بیشتر وارد مجلس می شوند و روز رای اعتماد کار به اختلاف سلایق جدی کشیده نمی شود و کمتر شاهد رای نیاوردن وزیران پیشنهادی خواهیم بود.

وی تاکید کرد: دولت در سیاست خارجی باید مقتدانه تر و هوشمندانه تر عمل کند و بهتر است برنامه های این حوزه در تعامل با کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مطرح شود تا دو قوه سیاست های مشابهی را پیگیری کنند و میان تصمیمات و اظهارات بیان شده هماهنگی وجود داشته باشد.

عابدی گفت: کمیسیون امنیت ملی می تواند دولت را در انتخاب 4 وزیر اطلاعات، کشور، خارجه و دفاع کمک کرده و مشورت لازم را به دولت بدهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: افرادی باید در کابینه انتخاب شوند که از تجربه و تخصص لازم برخوردار باشند و افق دید آنها بالای 50 سال باشد نه 10 سال. به طور مثال در گفتگویی که با وزیر نفت داشتم از بدون اساسنامه بودن وزارت نفت گله کردم این درحالی است که در سال 59 شورای انقلاب شرکت نفت را به وزارت نفت تبدیل کرد اما این وزارت هنوز در حد شرکت است و اساسنامه ندارد البته خیلی از وزارتخانه های دیگر نیز خلاء قانونی دارند که دولت باید در تعامل با مجلس لایحه آورده و مشکلات قانونی را حل کند.

وی گفت: بنابراین مشخص است که افق دید وزرای سابق نفت در دولتهای گذشته جلوی بینی شان بوده که تا امروز ما با مشکل اساسنامه این وزارتخانه روبه رو هستیم.

کد خبر 910693

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha