به گزارش خبرنگار مهر، در بخش ریاضی چهاردهمین المپیاد علمی و دانشجویی، خشایار فیلم، ناصر طالبی زاده و نیما احمدی پوراناری از دانشگاه صنعتی شریف مدال طلا را کسب کردند.
ناصر گلستانی کویرآبادی از دانشگاه تهران، واردان واسکانیان از ارمنستان، محمدصادق زمانی از دانشگاه صنعتی شریف مدال نقره این المپیاد را به دست آوردند.
آلبرت تامازیان از ارمنستان، ریکی آدی تایا از اندونزی، هایاک الکسانیان از ارمنستان، احمد آگونگ آخام از اندونزی، نرسز خاچاتوریان از ارمنستان، محمد ارزاکی از اندونزی توانستند مدال نقره این المپیاد را از آن خود کنند.
در رشته شیمی نیز ابوالفضل حاتمی از دانشگاه شهید بهشتی موفق به دریافت مدال طلای چهاردهمین المپیادعلمی دانشجویی شد.
همچنین سینا مرحبایی از دانشگاه صنعتی شریف، معصوم شعبان از دانشگاه مازندران و مسعود باقرنژاد از دانشگاه بوعلی سینای همدان مدالهای نقره رشته شیمی المپیاد را به دست آوردند.
صادق خزل پور از دانشگاه بوعلی سینا، رادان آدلیتایا از اندونزی، تگار نوروایا از اندونزی و محمد ذوالقرنین از اندونزی موفق شدند مدال برنز المپیاد چهاردهم عملی دانشجویی را کسب کنند.
به گزارش مهر، چهاردهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی در 16 رشته از 24 تا 26 تیرماه در دانشگاه شهید رجایی برگزار شده است که از تعداد 16 رشته این المپیاد دو رشته ریاضی و شیمی مانند سال گذشته به صورت بین المللی برگزار شد.
نتایج اولیه رشته های کشوری این المپیاد مرداد ماه و نتایج نهایی اوایل شهریور اعلام می شود.
نظر شما