پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مرداد ۱۳۸۸، ۹:۲۳

المپیاد ورزشهای همگانی در مازندران برگزار می شود

المپیاد ورزشهای همگانی در مازندران برگزار می شود

ساری - خبرگزاری مهر: دبیر هیئت ورزشهای همگانی مازندران گفت: اولین المپیاد ورزشهای همگانی استان به میزبانی شهرهای استان در مازندران برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر سلیم بهرامی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این مسابقات در 11 رشته ورزشی در شهرهای ساری، جویبار، نکاء، محمودآباد، بهشهر، بابلسر، چالوس، کلاردشت، آمل و قائم شهر پیگیری می شود.

وی هدف از برگزاری این المپیاد را نشان دادن توان هیئت های استان در سطح کشور، ایجاد انگیزه رقابت بین هیئت های شهرستان و کمیته های شهرستانی، شناسایی استعدادهای ورزش در تمامی شهرهای استان از غرب تا شرق، تشکیل تیم های قدرتمند استانی و ایجاد روحیه نشاط در سطح جامعه عنوان کرد.

دبیر هیئت ورزش های همگانی مازندران افزود: افتتاحیه این مسابقات شانزدهم مرداد ماه در کلاردشت با حضور ورزشکاران و تیم های شرکت کننده با حضور مسئولین استان برگزار می شود.

سلیم بهرامی تصریح کرد: رشته های فوتبال دستی، دارت، پینت بال به میزبانی ساری، کشتی لوچو در جویبار، سپک تاکرا در نکاء، بازی رایانه ای در آمل کشتی آلیش در قائم شهر، پرواز بادبادک ها در محمود آباد، پیاده روی خانوادگی در بابلسر، یوگا در چالوس، طناب کشی در بهشهر برگزار که نفرات برتر این رشته ها برای شرکت در سومین دوره المپیاد ایرانیان برای تیم منتخب استان معرفی خواهند شد.

وی در پایان گفت: این رقابت ها با همکاری فدراسیون ورزش های همگانی ایران، اداره کل تربیت بدنی استان و ورزش های همگانی مازندران و شهرستان های میزبان طی روزهای 16 تا 23 مرداد ماه برگزار می شود.

کد خبر 922182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha