پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۱۴

در مازندران:

75درصد فوت شدگان حوادث موتور سیکلت کلاه ایمنی نداشته اند

75درصد فوت شدگان حوادث موتور سیکلت کلاه ایمنی نداشته اند

ساری - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره کل حمل و نقل و پایانه های مازندران گفت: 75 درصد موتورسواران کشته شده در تصادفات سه ماهه نخست امسال بر اثر ضربه به سر و صورت فوت شده که ناشی از نداشتن کلاه ایمنی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجیدرضا نصرالله نژاد عصر شنبه در جلسه شورای حمل و نقل مازندران در ساری افزود: 20 تا 25 درصد تصادفات جاده ای منجر به فوت در این استان مربوط به راکبین موتور است.   

وی خاطر نشان کرد: در سه ماهه نخست امسال از 158 نفر کشته شده در تصادفات برون شهر (جاده ای) استان مازندران 40 نفر موتور سوار بودند.

نصرالله نژاد ادامه داد: عدم رعایت نکات ایمنی در استفاده از موتور از عوامل اصلی در فوت این افراد به شمار می رود.

به گفته وی بیشترین تعداد افرادی که به عنوان راکبین موتور در استان مازندران هستند سنین فعال و جوان جامعه هستند.

وی پراکنش عمده سنی راکبین موتور را بین 15 تا 25 سال برشمرد و گفت: این دردناک است که با توجه به سن پایین راکبین موتور، اغلب مجروحین و افراد فوت شده در این بخش را این سنین تشکیل می دهند.

سرپرست اداره ه کل حمل و نقل و پایانه های مازندران با اشاره به ایجاد فرهنگ استفاده از کمربند ایمنی در خودروها گفت: استفاده از کلاه ایمنی برای موتور سواران نیز با یک فرهنگسازی درست می تواند به صورت فرهنگی پایدار در جامعه مبدل شود.

کد خبر 926101

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha