به گزارش خبرگزاری مهر بهروز علیشیری اظهار داشت: در راستای حرکت جدید معرفی فرصتهای سرمایه گذاری ایران در سایر کشورها و مشارکت فعال صاحبان پروژه ها، همایش معرفی فرصتهای سرمایه گذاران ایران مهر ماه سال جاری در ترکیه برگزار می شود.
رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران در ادامه بر حضور فعال 130 نفر از صاحبان پروژه های کشورمان جهت حضور در همایش مذکور اشاره کرد و افزود: کارآفرینان و صاحبان پروژه ها ی سرمایه گذاری در این همایش به صورت رو در رو و با استفاده از مشاوره های حقوقی کارشناسان سازمان سرمایه گذاری با سرمایه گذاران خارجی در پانلهای تخصصی به گفتگو و تبادل نظر خواهند پرداخت و طرحهای خود را به سرمایه گذاران ترک معرفی خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد: در این همایش پانلهای تخصصی با عناوین صنعت و معدن، توریسم و گردشگری، کشاورزی و صنایع تبدیلی تشکیل و فرصتهای سرمایه گذاران در این پانلها بحث می شود.
معاون وزیر اقتصاد ضمن اشاره به موضوعات این همایش تصریح کرد: معرفی پروژه های متنوع سرمایه گذاری کشورمان در صنایع مختلف از جمله بسته بندی، چوب و "ام دی اف"، غذایی، تبدیلی، کشاورزی، گردشگری، صنایع پائین دستی، پتروشیمی، فولاد، قطعه سازی خودرو، لوازم خانگی، کیف، کفش و چرم از محورهای مورد بحث این همایش خواهد بود.
وی افزود: همایش فرصتهای سرمایه گذاری ایران در ترکیه با همکاری و مشارکت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تبریز، سازمان امور اقتصادی و دارایی استان آذربایجان شرقی و همچنین انجمن دیک ترکیه به صورت جدی فرصتهای سرمایه گذاری را به سرمایه گذاران توانمند این کشور در همایش معرفی خواهند کرد.
علیشیری گفت: پس از کشور چین، ترکیه دومین مقصد برای معرفی فرصتهای سرمایه گذاری ایران است و انتظار می رود با عنایت به مزیتهای اقتصادی ایران، تلاش دولت برای بهبود فضای کسب و کار، شوق و اشتیاق بخش خصوصی برای حضور در محیط اقتصادی کشور، این همایشها بتوانند زمینه های جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور را فراهم نماید.
علیشیری از اتاقهای بازرگانی سراسر کشور، بنگاههای بخش خصوصی، فعالان اقتصادی و کارآفرینان دعوت کرد تا طرحهای جدید یا نیمه تمام خویش را به سازمان سرمایه گذاری معرفی نمایند تا به سرمایه گذاران خارجی عرضه شود.


نظر شما