پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۵۲

بانک توسعه صنعت و معدن برای رفع مشکلات صنعت تلاش می کند

بانک توسعه صنعت و معدن برای رفع مشکلات صنعت تلاش می کند

زنجان - خبرگزاری مهر: قائم مقام بانک صنعت و معدن ایران، رفع مشکلات و معضلات مربوط به بخش صنعت کشور را از اهداف مهم و اصلی این بانک عنوان کرد و گفت: بانک توسعه صنعت و معدن در راستای رفع موانع و مشکلات بخش صنعت و معدن همه امکانات و توانمندیهای خود را به کار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، ابراهیم صادقی ظهر سه شنبه در جلسه بررسی و مشکلات واحدهای صنعتی استان زنجان با بیان اینکه بانک توسعه صنعت و معدن نسبت به اجرای طرحهای آمایش صنعتی که رشد متوازن منطقه ای را موجب می شود، توجه ویژه و خاصی دارد، افزود: نشست های استانی به منظور بررسی مسایل و مشکلات اعتباری متولیان در امر مهم صنعت تشکیل می شود تا به طور مستقیم با مشکلات این عرصه آشنا شده و تا حد امکان جهت رفع موانع گام برداشته شود.

وی افزود: انتظار می رود با سرمایه گذاری بیشتر در این بخش درجهت بهبود صنایع از طریق نوسازی و استفاده از تکنولوژی نوین و همچنین استقرار صنایع جدید، زمینه توسعه صنعتی استان بیش از پیش فراهم شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه استانداری زنجان گفت: سهم استان زنجان از GPG 23هزار میلیارد ریال یعنی در حدود 93 درصد است.

محمد حسین فروازانمهر افزود: با توجه به سری زمانی، هر ساله با رشد 22 درصدی وافزایش تولید ناخالصی در استان زنجان مواجه هستیم که این امر نشان دهنده توسعه استان است.

وی ادامه داد:  از 29 فعالیت مشخص شده در بخش صنعت ،21 فعالیت در استان زنجان استقرار دارد وسهم شاغلان این بخش 31درصد از کل جمعیت فعال در استان زنجان است.

فروزان مهر افزود: صنعت ما متناسب بانیازهای استان شکل گرفته است و متاسفانه توانایی رقابت با سایر مناطق را ندارد و به همین دلیل نتوانسته است مقیاسهای اقتصادی را در تولید استفاده کند.

وی با بیان اینکه طرح آمایش صنعتی، طرح خوب و سازنده است که از سوی وزارت صنایع و معادن تهیه شده است، اظهار داشت: ولی استان زنجان در ردیف استانهای توسعه یافته صنعتی از جمله قزوین، اصفهان، آذربایجان غربی و شرقی، قرار گرفته است که نباید این چنین می شد.

معاون برنامه ریزی استانداری زنجان، گفت: در استان زنجان صنایع مادر به ویژه صنایعی که بخش دولتی در آن سرمایه گذاری کرده باشد وجود ندارد و در حالی است که صنعت مادر و استراتژیک، قطعا ایجاد صنایع پایین دستی را به دنبال دارد و می تواند در رشد و توسعه استان موثر باشد که متاسفانه به این مهم توجهی نشده است.

معاون برنامه ریزی و توسعه استانداری اظهار داشت: 84 درصد صنایع توسط بخش خصوصی ایجاد شده است و استقرار صنعت مادر و استراتژیک، ایجاد صنایع دستی را به همراه دارد و می تواند در توسعه استان موثر باشد.

فروزان مهر خاطرنشان کرد: استانهای توسعه نیافته صنعتی 10درصد، استانهای کمتر توسعه یافته 20 درصد و استانهای توسعه یافته 30 درصد از سهم آورده متقاضی را دارا هستند که علت جایگزینی طرحهای جدید و عدم وجود متقاضی نیز به دلیل 30درصد سهم آورده است.

کد خبر 959627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha