۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۳:۲۰

دنیا مالی خبر داد:

تونل امیرکبیر از بازار تهران تا بزرگراه امام علی (ع) احداث می شود

تونل امیرکبیر از بازار تهران تا بزرگراه امام علی (ع) احداث می شود

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از احداث تونل امیرکبیر خبر داد و گفت: تونل امیرکبیر با دو رشته تونل هر کدام به طول 1700 متر با گذر از زیر خیابان 17 شهریور، بازار تهران را به بزرگراه امام علی (ع) متصل خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد دنیا مالی با بیان این مطلب اظهار داشت: طراحی تونل امیرکبیر انجام شده، پیمانکار آن انتخاب شده و هم اکنون در مرحله تجهیز کارگاه بسر می برد.

دنیامالی این تونل را از لحاظ کارکرد، موثر و بی نظیر خواند و افزود: در طراحی این تونل، پارکینگ های متعدد نیز در محدوده بازار برای پارک خودروی شهروندان در نظر گرفته شده است تا با توجه به تردد قابل توجه در این محدوده، مشکل پارک اتومبیل ها نیز تا حد قابل توجهی کاهش یابد.

معاون فنی و عمران شهرداری تهران ادامه داد: مسیر دسترسی این پارکینگ ها نیز از داخل تونل پیش بینی شده است.

دنیا مالی با اشاره به اینکه احداث این تونل به صورت سرمایه گذاری خواهد بود اظهار داشت: انجام عملیات در زیر زمین به دلیل وجود معارضان تاسیساتی و ایمنی بسیار مهم است و با توجه به توان مهندسی کشور اعتقاد داریم که احداث این تونل در حداقل زمان ممکن به پایان خواهد رسید.

کد خبر 970003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha