پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ آبان ۱۳۸۸، ۹:۵۱

جعفری خبر داد:

افزایش 40 درصدی اعتبار صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت

افزایش 40 درصدی اعتبار صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت

رئیس صندوق رفاه دانشجویان علوم پزشکی از افزایش 40 درصدی اعتبارات این صندوق در سال 88 خبر داد و گفت: بودجه عمومی صندوق نیز چهار درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر فرهاد جعفری در شانزدهمین نمایشگاه بین ­المللی مطبوعات و خبرگزاریها در جمع خبرنگاران در محل غرفه وزارت بهداشت افزود: مجموع اعتبارات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با در نظرگرفتن درآمدهای اختصاصی صندوق به 40 درصد رسیده است که نه تنها جبران کسری بودجه صندوق فراهم شده بلکه از رشد چشمگیری نیز برخوردار بوده است.

جعفری با اشاره به 16 نوع تسهیلاتی که صندوق رفاه در اختیار دانشجویان قرار می دهد، گفت: درسال جاری تحصیلی ودیعه مسکن به دانشجویان دوره های تکمیلی در تهران 4 میلیون تومان است که نسبت به سال گذشته 60 درصد رشد داشته است.

وی به وام های اعطایی به دانشجویان علوم پزشکی اشاره و خاطرنشان کرد: وامهای اعطایی به دانشجویان به صورت قرض الحسنه و بدون پرداخت حق ­الزحمه است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اظهار داشت: کلیه تسهیلات و وامهای دانشجویی به صورت اقساط 48 تا 60 ماهه پرداخت می شود و فارغ ­التحصیلان تا 6 ماه پس از فراغت از تحصیل فرصت تسویه حساب خواهند داشت.

کد خبر 970330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha