به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مسعود ده نمکی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: فیلمهایی که درباره امام رضا(ع)ساخته می شوند باید بتوانند با روح و فطرت مخاطب ارتباط برقرار کرده و به نیازهای روحی و معنوی مردم پاسخ دهند.
کارگردان فیلم اخراجی ها با بیان اینکه فیلم ساختن برای امام رضا (ع) کاری دشواری است، افزود: ساخت فیلم درباره ائمه اطهار از جمله امام رضا (ع) قواعد خاصی دارد که باید فیلمساز نسبت به آن آگاهی کامل داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه باید در ساخت فیلم با موضوع امام رضا (ع) به همه ابعاد زندگی آن حضرت توجه شود، افزود: مخاطبان جوان و فرهیخته جامعه به دنبال دریافت مفاهیم عمیق از درون فیلمهای ساخته شده امروزی هستند.
ده نمکی از جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) به خاطر تشویق عموم جامعه به خلق آثار با موضوع آن امام بزرگوار تشکر کرد.
نظر شما