۲۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۳۳

تجلیل از خادمان برگزیده قرآن/

قرآن باید مرحله نخست را در ادله فقهی داشته باشد

قرآن باید مرحله نخست را در ادله فقهی داشته باشد

مراسم تجلیل از خادمان برگزیده قرآن‌کریم عصر پنجشنبه 21 آبان با حضور رئیس‌جمهور در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار و طی آیت‌الله یزدی تأکید کرد: قرآن باید در مرحله اول ادله فقهی در حوزه‌های علمیه باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله محمد یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری نیز به عنوان یکی از خادمان برگزیده این دوره با تأکید بر اینکه خدمت به قرآن باید جهت معرفی دقیق و صحیح آن به مردم باشد تا ارزشمند و اثرگذار باشد، یادآور شد: آنچه در هستی است، در قرآن آمده، در واقع هستی به شکل کتبی نزول یافته است.

وی قرآن را کتاب زندگی، فلسفه و تاریخ معرفی کرد و با انتقاد از شیوه تدریس در حوزه ها، گفت: چرا باید شیوه تدریس در حوزه‌ها به گونه‌ای باشد که وقتی مسئله‌ای مطرح می‌شود، ابتدا اقوال فقها، سپس روایات، بعد برداشتهای اجتهادی و در پایان اگر لازم شد، آیاتی از قرآن ذکر شود، در حالی که قرآن در درجه اول ادله فقهی ما قرار دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: فعالیتهای متنوع و متعدد قرآنی بیانگر اهتمام مسئولان نظام به قرآن است

سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در سخنانی به فعالیتهای متنوع و متعدد قرآنی طی سالهای اخیر اشاره کرد که حاکی از اهتمام ویژه به قرآن است و گ فت: فعالیتهای گسترده قرآنی کشور از جمله برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن، اهتمام مدیران و مسئولان نظام اسلامی به قرآن، ارائه قصص قرآنی در قالب فیلم و سریالهای مختلف که باعث شده مسیحیان هم مریم را از نگاه قرآن بشناسند، از برکات نظام جمهوری اسلامی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وظیفه‌ای که براساس منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور بر عهده این وزارتخانه گذاشته شده، تأکید کرد: هرچه محققان و پژوهشگران تلاش کنند داستانهای قرآنی را در قالب فیلمنامه درآورند و به صورت کارهای هنری ارائه شود، تأثیرگذاری بیشتری خواهند داشت.

حجت الاسلام محمدی: هیچ زمانی مانند امروز فرصت برای توسعه فعالیتهای قرآنی فراهم نبوده است

حجت‌الاسلام حمید محمدی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی با اشاره به توجه ویژه دولت نهم به فعالیتهای قرآنی در کشور، تصریح کرد: هیچ زمانی مانند امروز فرصت برای توسعه فعالیتهای قرآنی فراهم نبوده است.

وی افزود: منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور به عنوان نخستین و عالی‌ترین سند راهبری فعالیتهای قرآنی در دولت نهم تصویب و در دولت دهم ابلاغ شده است، این منشور حلقه واسط بین این دو دولت بوده است.

در مراسمی که عصر پنجشنبه 21 آبان در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد 49 خادم برگزیده قرآن کریم که 20 سال در زمینه قرآن فعالیت مؤثر داشته اند، تجلیل شدند.

کد خبر 982173

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha