پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۳۷

یحیی زاده در گفتگو با مهر:

فراکسیون اصولگرایان نگران رای اعتماد 3 وزیر پیشنهادی نیست

فراکسیون اصولگرایان نگران رای اعتماد 3 وزیر پیشنهادی نیست

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه این فراکسیون نسبت به کسب رای اعتماد توسط سه وزیر پیشنهادی دولت برای وزارتخانه های، آموزش و پرورش، رفاه و نیرو نگران نیست، گفت: فراکسیون اصولگرایان به همین دلیل مصمم به برگزاری جلسه درباره وزیران پیشنهادی نیست.

حجت الاسلام سید جلال یحیی زاده که با خبرنگار پارلمانی مهر گفتگو می کرد با اشاره به اینکه قرار بود فراکسیون اصولگرایان سه شنبه هفته گذشته صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت را بررسی کند به برگزاری جلسه مشترک دولت و مجلس در روز سه شنبه اشاره کرد و اظهار داشت: در جلسه دولت و مجلس، سه وزیر پیشنهادی حاضر شدند و برنامه های خود را اعلام کردند.

نماینده تفت و میبد در مجلس هشتم افزود: فراکسیون اصولگرایان احساس کرد که برگزاری جلسه مشترک دولت و مجلس برای بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی کافی است و نیازی به برگزاری جلسه دیگر برای این موضوع نیست.

یحیی زاده تاکید کرد: حدس و گمان ما در مجلس این است که هر سه وزیر پیشنهادی وزارتخانه های نیرو، رفاه و آموزش و پرورش رای اعتماد می گیرند بر همین اساس فراکسیون اصولگرایان دلواپس رای اعتماد وزیران نیست و به همین دلیل اصراری برای برگزاری جلسه دیگر وجود ندارد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی فردا یکشنبه به منظور بررسی صلاحیت حمیدرضا حاجی بابایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، صادق محصولی وزیر پیشنهادی رفاه و مجید نامجو وزیر پیشنهادی نیرو تشکیل جلسه می دهند.

کد خبر 982691

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha