به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری میدل ایست، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز گذشته در قطعنامه ای که با موافقت 165 کشور عضو به تصویب رسید، با تلاشهای رژیم صهیونیستی در زمینه اضافه کردن جولان به سرزمینهای اشغالی مخالفت کرده و این اقدامات را به طور کامل باطل دانسته است.

در این قطعنامه با اشاره به قطعنامه 497 سازمان ملل متحد، تمام قوانین وضع شده از سوی رژیم صهیونیستی در جولان (که به سوریه تعلق دارد) ملغی دانسته شده است.
کشورهای عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد در این قطعنامه که با موافقت اکثر کشورها به جز چند کشور اندک ( از جمله آمریکا) روبرو شد، جولان را متعلق به سوریه و اشغال شده توسط رژیم صهیونیستی دانستند.
این قطعنامه از رژیم صهیونیستی خواسته است، فورا به اقدامات خود در زمینه اضافه کردن جولان به سرزمینهای اشغالی پایان دهد.


نظر شما