به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، علی کارنما عصر سه شنبه در جلسه کارگروه گردشگری استان کرمان گفت: یکی از مشکلات مهم توسعه نیافتگی گردشگری کرمان محدودیت در خطوط هوایی استان به سایر استانهاست.
وی افزود: اصلی ترین مشکلات آژانسهای گردشگری نیز تعداد کم پروازهای منتهی به استان یا از مبدا کرمان است.
کارنما اضافه کرد: در حال حاضر در بحث خطوط هوایی داخلی جز پرواز کرمان - تهران و چند پرواز هفتگی به مشهد پرواز دیگری نداریم و خیلی از توریستهای خارجی به همین دلیل به کرمان نمی آیند چرا که امکان پرواز از شهرهای گردشگری چون اصفهان و شیراز و حتی یزد به کرمان وجود ندارد.
کارنما خواستار پیگیری استاندار و مذاکره با مدیر عامل دو شرکت هوایی ماهان ایر و هما ایر برای حل این مشکل شد.
در این جلسه همچنین بحث حمام ابراهیم خان به عنوان تنها حمام تاریخی فعال مطرح شد و رئیس میراث فرهنگی خواستار اختصاص اعتبار برای راه اندازی این حمام جهت استفاده توریستها شد و گفت: اگر اعتباری حدود 200 تا 300 میلیون به این طرح اختصاص یابد تا عید نوروز این طرح آماده بهره برداری خواهد بود.
استاندار کرمان نیز با اشاره به محدودیت منابع مالی استان گفت: باید با ماهان ایر در این زمینه به توافقات لازم برسیم.
حبیب الله دهمرده افزود: همچنین باید آژانس های مسافرتی و مسئولان گردشگری استان راهکارهای خود برای برون رفت از این وضعیت را عنوان کنند تا مدیریت اجرایی استان پیگیری کند اما اگر بدون برنامه در این راستا اقدام کنیم به جایی نمی رسیم.
نظر شما